"Vild med dans"-vinder advarer mod parkeringsplads

Sådan så Steen Lunds Mercedes Benz ud efter blot et døgn på betalingsparkeringspladsen ved Københavns Lufthavn.

Sådan så Steen Lunds Mercedes Benz ud efter blot et døgn på betalingsparkeringspladsen ved Københavns Lufthavn.

Foto: Facebook/Steen Lund

 

Den tidligere vinder af "Vild med dans"-vinder, Steen Lund,  er færdig med at parkere sin bil på Park & Rides parkeringsplads på Amager Strandvej i Kastrup nær Københavns Lufthavn.

Det er konsekvensen af en meget uheldig parkering, hvor hans leasede Mercedes Benz blev ribbet for alle fire dæk, mens han var på udlandsrejse.

Efter kun et døgns parkering havde frække tyve udskiftet hans fire dæk på bilen med fire, grønne uklædelige mælkekasser fra Arla.

Det kan du se på billedet oven for, som Steen Lund også har lagt op på sin Facebookprofil.

'Advarsel - lad vær med at parkere hos Park & Ride og da slet ikke på Amager Strandvej, Kastrup.
Citat fra deres kundeservice: vi kan ikke holde øje med alle biler så vi har ikke bemærket noget og vi ønsker ikke at refundere parkeringsafgiften selvom du kun har holdt der en dag', skriver Steen Lund i opslaget.
 
 
Den tidligere professionelle danser, der efterhånden har rundet de 49 år, er i dag Vice President for Global Sales i virksomheden Arduino, og den sympatiske fynbo uddyber gerne opslaget, da SE og HØR kontakter ham.
 
Hans arbejde betyder, at han har 80-90 rejsedage om året, og med bopæl i Odense og flyvninger fra Københavns Lufthavn har han ofte brug for at kunne parkere sin bil i op til flere dage ad gangen i umiddelbar nærhed af lufthavnen.
 
Det var også tilfældet, da han parkerede sin bil på Park & Rides betalingsparkeringsplads på Amager Strandvej tirsdag den 11. september og betalte for at holde der frem til og med i søndags den 16. september i forbindelse med en forretningsrejse til USA.
 
- Den første nat i USA havde jeg fået en større mængde opkald på min telefon fra et for mig ukendt nummer. Men så ringede min kone og fortalte mig, at jeg var nødt til at kontakte ALD, hvor min bil er leaset. Borgere og Vejservice havde kontaktet ALD og fortalt, at min bil havde fået stjålet alle fire dæk og stod opklodset på mælkekasser. Min kone var blevet kontaktet af politiet, inden hun ringede til mig, fortæller Steen Lund til SE og HØR.
 
 
Fra USA måtte han så sørge for, at bilen fik dæk på igen.
 
- Jeg fik sendt en reservenøgle fra Odense til København, og der blev fremskaffet fire vinterdæk, og de blev så ved Vejservices mellemkomst monteret, og så blev bilen allerede den 12. september kørt bort fra Park & Rides parkeringsplads og til en andet selskabs overvågede parkeringsplads ved lufthavnen, fortæller Steen Lund.
 
Efter hjemkomsten fra USA har han kontaktet kundeservice i Park & Ride, som ikke var til den store hjælp.
 
- Jeg undrer mig over, at det er borgere og Vejservice, der skal opdage og informere mig om, at min bil har fået stjålet dækkene. Jeg er klar over, at der står, at man parkerer på pladsen på eget ansvar, men man må formode, at Park & Ride mindst en gang dagligt tjekker, om folk har betalt for deres parkering og så ville opdage tyveriet af dækkene og kontakter ejeren af en eventuel dækløs bil, men det gør de tilsyneladende ikke, siger Steen Lund til SE og HØR, der ellers synes, at parkeringselskaber generelt er flittige til at inspicere deres parkeringspladser for at holde øje med, om der er betalt for parkeringen.
 
 
- Vi har ikke bemærket noget var svaret, da Steen Lund henvendte sig til kundeservice.
 
Af principielle årsager forsøgte han i det mindste at få refunderet det antal dage han havde betalt for men ikke benyttet, da bilen allerede - med de nymonterede vinterdæk - forlod Park & Rides parkeringsplads den 12. september mere end fire døgn før parkeringen udløb.
 
- Det kunne heller ikke lade sig gøre. De sagde, at jeg skulle have gjort indsigelse fra USA inden parkeringens udløb og ikke først efter hjemkomsten. Jeg tænker, at man godt pr. konduite kunne have refunderet beløbet, for de dage, min bil ikke holdt hos dem, siger Steen Lund, der igen slår fast, at det ikke er for pengenes skyld men i forhold til god forretningsmoral, at han mener, at Park & Ride burde eftergive ham fire døgns parkering.
 
- Jeg er i hvert fald færdig med at parkere der og vil godt advare andre mod at parkere deres bil der, siger Steen Lund, der fik skiftet til vinterdæk lidt tidligere end vanligt, til SE og HØR.
 
 
Han var i en årrække med i "Vild med dans", hvor han endte helt til tops i 2006.
 

Steen Lund vandt "Vild med dans" sammen med Christina Roslyng i 2006. (Foto: Aller Media DK)
 
Året efter blev det til en andenplads sammen med skuespilleren Vickie Berlin.
 
I 2011 var han med i programmet for sidste gang.
 
Det blev til en tidlig exit for ham og partneren Kaya Brüel, og så var det slut for hans vedkommende.
 
Det var datteren Celine, der slog hovedet på sømmet.
 
- Jeg ønsker mig en far, som ikke er med i "Vild med dans", sagde den dengang femårige datter til sin far.
 
Og udtalelsen ramte Steen Lund direkte i hjertekulen.
 
- Det ramte mig. Jeg følte, jeg ikke havde tid til noget som helst. Jeg havde dårlig samvittighed over for min datter, mit arbejde og programmet, forklarede Steen Lund dengang om tilværelsen, hvor han var i København i forbindelse med "Vild med dans", mens fru Rikke og Celine måtte blive hjemme i Odense.
 

Steen Lund og datteren Celine i den afsavnsfulde "Vild med dans"-tid. Celine er i dag 11 år. (Foto: Aller Media DK)
 
 

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close