”Vild med dans” ville ha' Bubber: Men det blev et nej tak

Bubber er helt klar i mælet over for SE og HØR, da han bliver spurgt, om han nogensinde kunne finde på at stille op i det uhyre populære TV-program ”Vild med dans”.

- Jeg er blevet spurgt, og har sagt nej, mange gange, fortæller den 52-årige TV-vært.

Årsagen vil nok ikke komme bag på Bubber-fans, der ved, at han er meget glad for at male uden for linierne.

- Sådan nogle regler… Jeg kan ikke holde det ud!, forklarer en storsmilende Bubber til SE og HØR, da vi møder ham og Rasmus Brohave i UNICEF-bygningen i København under forberedelsen til et stort live-indsamlingsshow til fordel fattige børn i det østlige Asien.

Det er dog ikke fordi Bubber har noget imod hverken "Vild med dans" eller fysisk udfoldelse på dansegulvet. Han foretrækker blot, at det sker under mindre regulerede forhold.

- Man skal sgu da danse som man vil! Dans er jo frihed, lyder det fra Bubber, der understreger, at han har stor respekt for både programmet og de, der vælger at deltage. Og TV2 har da også forlængst opgivet at få fingrene i ham.

Men med eller uden et ja fra den folkekære TV-vært ville der da heller ikke være meget ledig tid til ”Vild med dans” i Bubbers travle arbejdsliv.

Det skorter nemlig ikke med tilbud til den populære TV-mand - og et af dem, han har sagt ja tak til, kan få de fleste voksne menneskers hjerter til at smelte.

Allerede på søndag den 20. august er han vært ved et stort indsamlingsshow, som bliver afholdt i samarbejde med Unicef og Splay.

Her skal han sammen med den uhyre populære Youtuber, Rasmus Brohave, forsøge at skrabe en masse penge sammen, som skal hjælpe fattige børn i det østlige Asien med at få de nødvendige skoleredskaber.

Showet har fået titlen “Bubber&Brohaves Klassekasse”, og det starter søndag den 20. august klokken 10.00.

Her vil der i løbet af seks timer være en masse underholdende indslag, som skal hjælpe til at samle pengene ind.

Indsamlingsshowet bliver sendt live på Splay Danmarks Facebook-side, på YouTube og EB.dk.

Og så kan du selvfølgelig også se showet i virkeligheden - langt væk fra computerskærmen. Det bliver nemlig optaget live "Under Cykelslangen" ved Havnefronten på Vesterbro i København.

Indsamlingen slutter dog ikke søndag den 20. august - den fortsætter helt frem til prisuddelingsfesten for influenter, Guldtuben 2017, den 9. september, hvor UNICEF skal præsentere "Årets Budskab", og hvor Splay donerer 10 kr. for hver solgt billet.
 
- Vi er i Splay sammen med alle influenterne rigtig glade for at kunne være med til at hjælpe. Skolegang er kernen til alt senere i livet, og det er vigtigt, at alle børn får muligheden for at lære. Det bliver yderst interessant at se, hvor langt vi kan nå sammen med UNICEF både i showet og gennem influenterne i ugerne efter, siger Adrian Langer, country manager i Splay Danmark, i en pressemeddelelse.
 
Så hvis du ikke har fået nok Bubber og Rasmus Brohave, så er der meget mere at hente på søndag.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close