Vild med dans-vært flytter: Plads til børn

Sarah Grünewald og Claus Elming. Foto: Claus Poulsen

Sarah Grünewald og Claus Elming. Foto: Claus Poulsen

Claus Poulsen

Igen i år er det tv-værten og skuespillerinden Sarah Grünewald der byder seerne velkommen til Vild med dans hver fredag aften.

Det er ikke nyt for den den 31-årige skuespillerinde at være vært for dansefesten. Det er hun nemlig for tredje år i træk. På hjemmefronten skal der dog til at ske store forandringer. Hun og manden Rasmus Backhaus leder nemlig efter ny lejlighed.

- Vi leder efter en større lejlighed, fordi min mand er selvstændig tekstforfatter og derfor arbejder meget hjemme og ofte også med musik. Jeg arbejder også meget hjemme, så vi har brug for mere plads og et decideret kontor. Det kunne være så dejligt, siger hun.

Der bliver også tænkt længere frem i tiden, når den 90 kvadratmeters lejlighed skal skiftes ud med en ny, og der må meget gerne være plads til et børneværelse.

- Vi har jo planer om familieforøgelse på et tidspunkt, så det kunne også være rart at være nogle skridt foran, så der er plads til nogle børn, siger hun og tilføjer:

- Vi har talt meget om at få børn, og der er jo også et biologisk ur, der tikker. Jeg tror også, at ens krop skal være klar til det, og lige nu er jeg lidt stresset, fordi der sker så meget. Måske sker det lige pludselig, og det kunne være super dejligt.

Sarah Grünewald og Rasmus Backhaus blev gift den 12. juli i sidste år i Hans Tausens Kirke på Islands Brygge i København.

/ritzau/FOKUS

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close