Nyheder15. september 2013

"Vild med dans": Uffe Holm kørt på skadestuen

Komikeren ramt af mystisk lidelse
Af af
50 minutter inden sin "Vild med dans"-debut lå Uffe Holm på briksen
50 minutter inden sin "Vild med dans"-debut lå Uffe Holm på briksen
 Foto: Claus Poulsen


Spradbasse og stand-upper Uffe Holm var glad for, at han kun skulle præstere i fællesdansen i fredag aftens "Vild med dans"-premiere, hvor komikeren bar store mørke solbriller.

- Ti minutter over syv blev jeg kørt på skadestuen. Og så kom jeg ind i det her tøj og lå, og så skal jeg satme love for, at der var en voksen mand, der spulede mit øje igennem, fortæller komikeren med et lettere hævet øje til SE og HØR oven på fredagens strabadser.

Uffe Holm: Med på et afbud

- I morges på vej herind kløede det lidt i øjet og så kløede jeg i det og så var det som om, jeg fik sådan et stik i øjet, beskrev Uffe sin mystiske lidelse.

Skadestue-undersøgelsen viste dog, at der ingen ridser var på Holms hornhinde, så da øjet var spulet igennem fik komikeren is på til at tage hævelsen og blev sendt retur til "Vild med dans"-studiet, så han klokken 20 kunne danse showet i gang med de 11 øvrige par.

"Vild med dans"-anklage: Du er stiv, Britt

Og til patientens store glæde er en blevet en del af et ikke bare festligt, men også fasttømret fællesskab.

- Alle har været virkelig søde og har spurgt, hvordan det gik. Man kan godt mærke, at der allerede er et sammenhold, smilede Uffe Holm, som forhåbentlig er helt fit for fight, når han helt alene skal svinge partneren Karina Frimodt rundt næste fredag.

Uffe Holm: Jagter Anne Gadegaard


Sponsoreret indhold