Nyheder26. august 2015

"Vild med dans"-sangerinde: Jeg skal skilles

Sangerinden Sharin Foo, der er i fuld gang med dansetræningen, skal skilles
https://imgix.seoghoer.dk/media/f1cb8c47992e4dddbd14f9ade419aa41.jpg
 Foto: All Over

Dansetrin og rytmesans er ikke det eneste den danske sangerinde Sharin Foo, fra rockgruppen The Raveonettes, skal tænke på, når hun om to uger indtager dansegulvet i tv-programmet "Vild med dans".

Den 41-årige sangerinde afslører nemlig til TV2, at hun skal skilles.

Sharin Foo har dannet par med den amerikanske musiker Greg Edwards siden 2005. I 2008 blev parret gift, og parret og deres fælles datter på seks år boede sammen i Los Angeles i USA.

[node:aller-related-content]

Men kærligheden varede ikke ved, og i februar i år tog parret beslutningen om at lade sig separere, og Edwards flyttede samtidig ud af hjemmet. Separationen skulle være sket uden det store drama:

- Det er det klassiske med, at vi er vokset fra hinanden. Vi har prøvet at holde sammen på familien for Mollys skyld, men vi er blevet enige om, at hun ikke skal vokse op med nogle forældre, der ikke har lyst til at dele livet med hinanden. Vi er stadig gode venner, vi har masser af respekt for hinanden, og vi skal være forældre sammen resten af livet, siger hun til TV 2.

Sharin Foo er lige nu i gang med at træne op til den nye sæson af Vild med dans, og derfor befinder hun sig i København. I danseprogrammet skal hun danne par med den professionelle danser Frederik Nonnemann.

Sponsoreret indhold