Nyheder 21. oktober 2016

"Vild med Dans"-par på hjul: Så ruller vi!

Julie Berthelsen og Marc Mariboe Christensen har smidt danseskoene og er i stedet sprunget ned i rulleskiene.
Foto: Kaspar Wenstrup

Marc Christensen måtte smide lakskoene og det faste underlag, da Julie Berthelsen forleden inviterede ham op på rulleski.

Julie Berthelsen har nemlig i sine ungdomsår i Grønland konkurreret på højt plan i langrend. Og nu skulle Marc få fornøjelsen at prøve den hårde sportsgren, der dog foregik på hjul på grund af det manglende snevejr i Danmark.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Og selv om den professionelle danser har suset på ski rundt i alperne, var dansestængerne dog kommet på udebane.

- Jeg kan godt mærke, at jeg bliver overmodig, og så kan det gå galt, lyder det fra Marc på de rullende brædder.

- Men den følelse, hvor vægten skal gå 100 % fra den ene fod til den anden, kender jeg fra dansen. Her glider man dog imens. Men det er sjovt, griner danselæren, der med sit store smil og overskud driller den kære nydanser.

- Du er meget konsekvent i din vægtoverførsel fra fod til fod, Julie! Det kan jeg lide. Det skal vi slet ikke i samba, råber Marc ironisk, mens Julie suser rundt på gruset for at demonstrere rulleteknikken.

Det er nemlig ikke altid, at vægtoverførslen fra fod til fod er til at finde i danselokalet, griner profdanseren med et glimt i øjet.

Foto: Kaspar Wenstrup

Puha! Marc Christensen når lige at få balancen på plads. Ellers havde han fået sig en tur i gruset. Foto: Kaspar Wenstrup.

Men det har Julie Berthelsen heldigvis fået styr på nu.

I aften kan du nemlig nyde danseparret i en eventyrsinspireret salsa, hvor de skal tolke historien om "Den lille Havfrue" i aftens udgave af "Vild med Dans".

Du kan desuden læse mere om skioplevelsen med Julie og Marc i denne uges SE og HØR.

Se Julie og Marc på ski i videoen herunder.

Sponsoreret indhold