Nyheder18. oktober 2011

Vild med dans: Nu ryger Kaya og Steen

Fynboen og frækkerten danser ikke på fredag
Af af
Bekymrede miner hos Kaya og Steen før fredagens TV-udsendelse
Bekymrede miner hos Kaya og Steen før fredagens TV-udsendelse
  Foto: All Over

De har hængt i en tynd tråd de seneste par uger, og nu må dansere, dommere og publikum undvære Kaya Brüel og Steen Lund i hele Danmarks danseshow på fredag.

Sanger- og skuespillerskønheden Kaya Brüel er årsag til parrets udeblivelse. Hun skal nemlig på turné med forestillingen "Voices", som har spillet på Betty Nansen Teatret, og på fredag står på scenen i München.

-Jeg er rigtig ked af, at jeg ikke kan være med i studiet fredag aften, men teatret er mit arbejde, og så er det bare virkelig uheldigt, at det falder sammen nu, siger Kaya Brüel til vmd.tv2.dk.

Læs også: Se den stramme sex-borgmester
Parrets argentinske tango bliver optaget på forhånd og vist i studiet, hvor Steen Lund så må klare ærterne mutters alene.

-Jeg er også ked af, at Steen skal stå der alene, lyder det fra Kaya, som TV2 altså ikke har formået at få løsnet fra hendes jobmæssige pligter.

-Det er prisen for at insistere på at have et så stærkt cast af aktuelle navne, som vi har i år. Det accepterer vi selvfølgelig, siger TV2's underholdningschef Gitte Madsen.

Scenariet med at optage dansen på forhånd er tidligere set i "Vild med dans" uden den store succes, og spørgsmålet er, om vi med Kaya og Steens fravær på gulvet ikke har set det sidste til det sympatiske par.

Sponsoreret indhold