Vild med dans: Nu ryger Kaya og Steen

Bekymrede miner hos Kaya og Steen før fredagens TV-udsendelse

Bekymrede miner hos Kaya og Steen før fredagens TV-udsendelse

Foto: All Over

De har hængt i en tynd tråd de seneste par uger, og nu må dansere, dommere og publikum undvære Kaya Brüel og Steen Lund i hele Danmarks danseshow på fredag.

Sanger- og skuespillerskønheden Kaya Brüel er årsag til parrets udeblivelse. Hun skal nemlig på turné med forestillingen "Voices", som har spillet på Betty Nansen Teatret, og på fredag står på scenen i München.

-Jeg er rigtig ked af, at jeg ikke kan være med i studiet fredag aften, men teatret er mit arbejde, og så er det bare virkelig uheldigt, at det falder sammen nu, siger Kaya Brüel til vmd.tv2.dk.

Læs også: Se den stramme sex-borgmester

Parrets argentinske tango bliver optaget på forhånd og vist i studiet, hvor Steen Lund så må klare ærterne mutters alene.

-Jeg er også ked af, at Steen skal stå der alene, lyder det fra Kaya, som TV2 altså ikke har formået at få løsnet fra hendes jobmæssige pligter.

-Det er prisen for at insistere på at have et så stærkt cast af aktuelle navne, som vi har i år. Det accepterer vi selvfølgelig, siger TV2's underholdningschef Gitte Madsen.

Scenariet med at optage dansen på forhånd er tidligere set i "Vild med dans" uden den store succes, og spørgsmålet er, om vi med Kaya og Steens fravær på gulvet ikke har set det sidste til det sympatiske par.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close