Nyheder 22. oktober 2010

"Vild med dans": Michael Olesen truet af ny mand

Danserens kæreste Lisa Lents har fået øjnene op for en anden
Af af
Lisa Lents glæder sig til at sende lange blikke efter Enrique Iglesias, som synger latino-rytmer i "Vild med dans"
Lisa Lents glæder sig til at sende lange blikke efter Enrique Iglesias, som synger latino-rytmer i "Vild med dans"
Foto: All Over

Michael Olesen får en travl fredag aften. Ej blot skal han forsøge at svinge sig selv og dansepartneren Dicte videre i "Vild med dans". Han er også nødt til at være om sig uden for dansegulvet.

Se også: Vild med dans-galleri: Lækre lamseben

Kæresten Lisa Lents har nemlig kastet sin kærlighed på en ny smækker mand. Den hotte, sprøde og überlabre latino-sanger Enrique Iglesias gæster i aften dansestudiet på Amager, og det har fået Lents' mundvand til at løbe.

I sin seneste facebook-opdatering skriver taekwondobaben således: "Glæder mig til at opleve Enrique Iglesias live i morgen aften :) :) :)".

Se også: Kærligheden blomstrer i "Vild med dans"

Det spanske verdensnavn skal i aften synge til et par af lårsvingernes danse. Og til Lisa Lents forsvar skal det siges, at hun nok ikke er den eneste, der kommer til at savle ekstra når klokken slår 20 og Enrique går på scenen sammen med "The Antonelli Orchestra".

Du kan følge med i latino-loverens udskejelser, lakskotrampernes præstationer og komme med backstage, når seoghør.dk igen i aften blænder op for vores live-dækning af showet fra klokken 20.00 her på sitet.

Klik på pilen i den grå boks på forsiden fra klokken 20 og læs med og chat med andre brugere.

Sponsoreret indhold