Nyheder19. november 2016

Vild med dans-Laura: Nu hiver det i mit mor-hjerte

Semifinalen blev sidste dans for Laura Bach, der glæder sig til at få mere tid med sin søn
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mich.jpg
 Foto: Claus Poulsen)

Siden august har skuespillerinden Laura Bach haft mere end travlt med at lære hæl-og-tå-kombinationer og vilde løft i Vild med dans, men fredag blev hun sammen med partneren Michael Olesen stemt ud af programmet.

Dermed blev semifinalen sidste optræden for skuespillerinden, men selvom hun ærgrer sig over ikke at skulle danse i den stor finale, så glæder hun sig til at få mere tid til at være sammen med sin søn, Elias på 10 år.

- Jeg har en vidunderlig dreng, som jeg ikke har fået set så meget til, som jeg gerne ville, så jeg kan godt mærke, at det hiver lidt i mit mor-hjerte at komme hjem og holde lidt om ham, siger Laura Bach og fortsætter:

- Og min kæreste (tidligere minister Dan Jørgensen, red.) har heller ikke set så meget til mig. Der er jo mange, der ligesom har haft min ryg i det her, og nu er det tid til, at jeg skal have deres, siger debutdanseren.

Da hun i sin tid sagde ja til at være med i programmet, turde hun ikke tro, at hun ville nå så langt.

- Jeg ville gerne lære at danse, og jeg har fået fire måneder med en af Danmarks bedste dansere. Og tænk, at der er så mange mennesker, der har valgt at stemme os så langt. Jeg har vundet i hjertet. Og jeg har fået en rigtig god ven, så jeg synes, at der er meget at være taknemmelig for, siger hun.

Michael Olesen, der fejrer sin 10. sæson i programmet, har aldrig stået i finalen, og denne gang skulle det altså heller ikke være.

- Det havde været helt fantastisk at stå i Horsens og lave finale-showet, og jeg synes, at Laura ville have fortjent det. Men jeg er så stolt af hende, siger han.

Skuespillerinden Mille Dinesen og partneren Mads Vad og bokseren Sarah Mahfoud og hendes partner, Morten Kjeldgaard, skal dyste i finalen.

Sponsoreret indhold