Nyheder31. oktober 2008

”Vild med dans”: Kampen er i fuld gang

Tina Lund og Joachim B. Olsen bruger vidt forskellige metoder til at få opmærksomhed før finalen i aften
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/film-og-tv/tina-og-jaochim-jpg.jpg

Finalisterne er fundet. Ridepigen skal møde kuglestøderen i den endelige finale i "Vild med dans", der sendes på TV2 i aften og samler over en million danskere foran skærmen.

Joachim afventer seernes dom med sindig selvtillid og klædelig ydmyghed, mens Tina promoverer sig selv, så godt hun har lært.

Joachim B. og hans dansepartner Marianne Eihilt har været favoritter fra første dans. Heste Tina og hendes svensker har derimod overrasket alle og fået mange kritiske røster til at lyde, inden de også nåede finalen.

Den tunge og sindige Joachim har hele tiden gjort klart, at han bare nød at være med og selvfølgelig var glad og stolt, hvis seerne synes, at han skal vinde.

Spirrevippen Tina har modsat kuglestøderen været helt oppe i gear og gjort alt for at få så meget opmærksomhed som overhovedet muligt, for at få seerne til at vælge hende som den endelige vinder.

selviscenesættelse

Aviser og blade har bugnet at frække fotos af den labre blondine, selviscenesatte rygter om en hemmelig flirt for ikke at tale om den sørgelige historie om Tinas voldsomme sorg over en død hest. Og lige her på falderebet har hestepigen så forsøgt at trække sit sidste trumfkort.

En mail er blevet sendt rundt i ridekredse med en opfordring til at stemme på Tina.

"Springrytter Tina Lund er i finalen i TV2's Vild med dans på fredag. Stem på hende, så hun vinder finalen og der kan komme endnu mere fokus på ridesporten", lyder det i opfordringen.

Der står både, hvad man skal skrive i sms'en, hvilket nummer man skal sende til samt hvornår man skal stemme. Det eneste, der ikke står noget om, er at prisen for en sms er fem kroner.

Om der florerer lignende propaganda-meddelelser i kuglestødsmiljøet, vides endnu ikke... men det er da vist ikke lige Joachims stil.

Sponsoreret indhold