Nyheder19. november 2013

Vild med dans: Her er den største ædedolk

Kan du gætte hvem det er?
https://imgix.seoghoer.dk/media/343cad59e3634eb6a1cd3a8fa3614149.jpg
 Foto: All Over


Hun er åleslank med en talje, der kan gøre de fleste misundelige. Og derfor kan det være svært at forstå, at bordtennisspilleren Mie Skovs dårligste vane handler om mad - om rigtig meget mad, endda.
Det afslører hendes partner, Mads Vad.
- Mie er enormt glad for mad og på sådan et niveau, hvor hun hele tiden har et eller andet stående, som hun går rundt og spiser af.
- Nogle gange må jeg sige til hende, at nu holder vi lige 10 minutters pause, så hun kan spise færdig, for ellers går hun og putter mad i munden hele tiden, siger Mads Vad.

Vind en Allan Simonsen-bold

- Når man ser hendes krop kunne man jo godt foranlediges til at tro, at hun ikke spiser noget, siger han.
Hvorfor man ikke kan se det på hende, har Mie Skov selv en forklaring på.
- Jeg er virkelig glad for mad, og jeg spiser virkelig meget. Jeg har en god appetit. Men til gengæld har jeg også svært ved at sidde stille, og der er altid gang i mig. Så jeg forbrænder det også lynhurtigt igen, siger hun.


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/ea1f9a9ec30e4e1691aea32592ba2d90.jpg


Man kan ikke se at Mie er meget glad for mad (Foto: All Over)En anden svirrevip - nemlig fodboldikonet Allan Simonsen, har også en ret dårlig vane, hvis man spørger hans partner, Sofie Kruuse.
- Hvis der er noget, der ikke lykkes for ham, så bliver det hurtigt en ond spiral, hvor han bliver overbevist om, at han ikke kan klare det. Og den skal han pilles ud af, siger hun.

Men Sofie Kruuse har lært hvordan.
- Jeg bliver nødt til at blive lidt sur på ham og sige "det nytter ikke noget det der", og så får vi heldigvis hurtigt løst det, siger hun.

Komikeren Uffe Holms dårligste vane handler som hos Mie Skov om det, han fylder på kroppen. Men modsat bordtennisspilleren, er det ikke mad, men derimod væske.
- Uffe drikker utroligt mange energidrikke, siger Karina Frimodt, der i denne sæson har haft fornøjelsen af Uffe i træningslokalet.
- Jeg drikker nok en fem-seks stykker i løbet af en træningsdag, erkender Uffe Holm, der ikke helt er hoppet på Karina Frimodts råd om at drikke vand i stedet.

Hvilke to af de tre par, der går videre til finalen - på trods af deres dårlige vaner - bliver afsløret fredag aften.

Se galleriet: Når enden er god!

Sponsoreret indhold