Nyheder 19. september 2009

"Vild med dans": Festen er skudt i gang

Den årlige dansedyst blev sparket af sted med et brag og en smule amoriner mellem de yngste deltagere
Af af
De vilde rober og de flotte jakker var i går aftes fundet frem
De vilde rober og de flotte jakker var i går aftes fundet frem
Foto: Sisse Stroyer

Glimmer og glitter. Brøl og jubelråb. Nerver og svedige håndflader. Dette efterårs udgave af "Vild med dans" blev skudt i gang i aftes, og det med noget af et show.

De store skrud blev luftet fra aftenens begyndelse, da Lisa Lents indtog gulvet. Hun endte med at nappe 1.-pladsen hos dommerne, men det var dog hendes konkurrenter, der stjal billedet. Især blev der sendt flirtende øjne, da danseshowets sidste par kom på scenen - Basim og hans bedårende partner Claudia Rex.

- Claudia var fantastisk, og hun gør, at det bliver eventyrligt for mig, indrømmede 17-årige Basim oven på valsen.

Yngstemanden

Parret er det yngste nogensinde i "Vild med dans", men dommerne var knap så begejstrede som popprinsen selv. Med en score på blot 9 point har det unge par meget at forbedre inden næste uges udstemning. Alle de andre deltagere råbte på kys mellem de 2 - måske vi også ser det næste fredag.

Tidligere TV-vært Line Baun havde en fest fredag aften. Sammen med partner og "Vild med dans"-debutant Morten Kjeldgaard prøvede hun også kræfter med valsen. Og hendes rundtur på det bonede gulv gik en anelse bedre end Basims.

- Det gik rigtigt godt. Men det er lidt underligt. Jeg plejer at være med til at styre løjerne som vært, men jeg har aftenen igennem lidt følt, at jeg var tilskuer til mit eget show. Men det er helt vildt at være med og allerede en fantastisk oplevelse, jublede Line Baun.

Champagnen flød

Efter dansen drog kendisser og dansere som vanligt af sted mod diskotekerne i det indre København. Natten igennem fejrede de åbningen af sæsonen, og heller ikke her blev der sparet på hverken glitterkjoler eller champagnepropper.

Sponsoreret indhold