Nyheder28. september 2018

"Vild med dans" feber: Det skal de danse i aften

Det fjerde show i årets "Vild med dans" løber snart over skærmen, og her har du et overblik over, hvad Rosa, Rolf og co. skal danse i aften.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20180822dm_vild_med_dans_2018_pressemoede_019.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Spændingen bliver ved med at stige i "Vild med dans", og aftenens program, som er det fjerde i danseballets 15. sæson, bliver uden tvivl værd at følge.

Alt kan ske på "hele Danmarks dansegulv", og selv om bookmakerne har sine farvoritter til at ryge ud, er det langt fra sikkert.

I aften kan du glæde dig til at se hele fire forskellige danse fordelt ud på de ti tilbageværende par.

Det skal de danse:

Samba:

Laila Friis-Salling og Morten Kjeldgaard, Emmelie de Forest og Frederik Nonnemann samt Rolf Sørensen og Karina Frimodt skal finde de saftige sydlands rytmer frem, når de tre makkerpar kaster sig ud i den eksotiske samba.

Engelsk vals:

Rosa Kildahl og Esbern Syhler-Hansen, Lars Christiansen og Sofie Kruuse og Simon Stenspil og Asta Björk skal have styr på den ranke holdning, når der for de tre par står en engelsk vals på programmet.

Quickstep:

Esben Dalgaard og Mille Funk, Molly Egelind og Mads Vad og Lucy Love og Michael Olesen får uden tvivl sved på panden, når tempoet bliver skruet op, lige så snart de indtager gulvet. De skal nemlig danse quickstep.

Pasodoble:

Signe Lindkvist og Thomas Evers Poulsen skal som de eneste i aften finde deres aller dybeste temperament frem, hvilket godt kan blive en udfordring for den ellers altid smilende Signe. Det muntre par skruer op for de intense trin i en pasodoble.

Sarah grinebidder

Udover de mange smukke dansetrin, seerne bliver underholdt med, så har denne sæson af "Vild med dans" også budt på mindst ét grineflip pr. program fra den underskønne værtinde Sarah Grünewald.

Primært udløst at den evigt sjovt Rosa Kildahl, som knapt nok behøver at åbne munden, før Sarah knækker fuldstændig sammen af grin. Sidste gang var det dog nu udstemte Adam Duvå Hall, der fik skovlen under den smukke mikrofonholder.

Om Sarah har fået styr på lattermusklerne, eller om vi får grineflip nummer fire i træk, må vi vente med at få svar på, indtil TV2 byder velkommen ind på "hele Danmarks dansegulv" klokken 20.00.

Se billeder af alle de kendte i årets udgave af "Vild med dans" i galleriet:

"Vild med dans"-holdet 2018

Sponsoreret indhold