Nyheder29. oktober 2010

"Vild med dans": Drikker Hembo sig under igen i aften?

Der bliver drukket igennem fra jysk side til de dansende efterfester
Af af
Hembo-parret er altid feststemte og klar til en bytur.
Hembo-parret er altid feststemte og klar til en bytur.
 Foto: Michael Medgyesi

Skal der være fest, så lad der være fest!

Og når man endelig er i hovedstaden og får lov at feste med på Københavns bedste natklubber, så skal man da også slå til søren.

Den parole synes danseblondinen Christina Hembo og ikke mindst hendes mand Claus i hvert fald at leve efter.

Læs også: "Kyllingen" er asocial
For 3 uger siden indledte det herningensiske ægtepar deres bytur efter danseshowet på det legendariske spiseværtshus Rio Bravo i hjertet af København. Ugen efter storgrinede Claus Hembo så til seoghoer.dk's udsendte:

- Skal I med ud at feste bagefter? inden han og hustru Christina fortsatte til karaokeskrål og afterparty på homodiskoteket Proud.

Og i sidste uge gik Claus Hembo så all in, da den ultrakorthårede medejer af urfirmaet Christina Design først fyldte og herefter tømte det ene glas efter det andet på natklubben Karel van Mander.

Se også: Laura vil score blondine
Så uanset om det i aften bliver Christina Hembo og partner Thomas Evers Poulsens sidste dans, er der garanti for at møde mindst én drukvillig Hembo i det københavnske natteliv.

Du kan som altid komme med bag kulisserne, når seoghoer.dk er med direkte fra studierne på Amager. Vores Cover it Live-dækning skydes i gang fra klokken 20 med chat, debat og afstemninger.Sponsoreret indhold