”Vild med dans”: De sagde nej

Det bliver sværere og sværere for TV2 at finde gode navne til ”Vild med dans”

Det bliver sværere og sværere for TV2 at finde gode navne til ”Vild med dans”

Foto: Sisse Stroyer

TV2 har måttet høre en del kritik, efter de har offentliggjort deltagerfeltet til årets "Vild med dans" - bl.a. synes Christina Hembo og Patrik Wozniacki ikke at være de mest kendte navne i Danmark.

Men TV-stationen har skam forsøgt at lokke de absolutte A-navne til programmet, som de før har gjort med fx Anne-Mette Rasmussen. Det er bare ikke lykkedes i år.

Læs også: Lotte Friis: "Vild med dans" dræbte kærligheden

Tidligere på måneden fortalte cremekongen Ole Henriksen til seoghoer.dk, at han ikke har tid til at deltage i år. Nu skriver B.T., at TV2 også har fået "nej tak" fra en række andre prominente navne.

Fra den hjemlige kravlegård er både Jes Dorph-Petersen, Michael Meyerheim og Cecilie Frøkjær ifølge avisens oplysninger blevet spurgt, men har takket nej.

I stedet har TV-stationen forsøgt at finde en kendt skuespiller, men har måttet se sig afvist af Nikolaj Steen, Thure Lindhardt, Thomas Levin, Rasmus Bjerg og Lotte Andersen.

Læs også: Christiane Schaumburg-Müller: Slap og svag

- Jeg sagde nej til "Vild med dans". Jeg havde ikke lyst til at være ham den sjove mand, der ikke kan danse og vrøvler hele tiden, har Rasmus Bjerg udtalt til Nordjyske Stiftstidende.

Andre navne, der har afvist at deltage i det ultra populære underholdningsprogram, skulle være grevinde Alexandra, Jarl Friis-Mikkelsen, Lars Hjortshøj, Mette Jacobsen, Jan Gintberg og sågar selveste Sidney Lee.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close