”Vild med dans”: Dårligere end sidste år

Dette hold dansere er ikke så gode, som deres forgængere var det

Dette hold dansere er ikke så gode, som deres forgængere var det

Foto: All Over

Hele 5 1-taller er der allerede uddelt i årets udgave af "Vild med dans", og det er der en naturlig forklaring på: Deltagerne er simpelthen for dårlige.

- Vi prøver jo at bedømme det, vi ser på gulvet, og der har været et par stykker, der har fortjent nogle 1-taller, er jeg bange for, fortæller Anne Laxholm til Ekstra Bladet.

Læs mere: Kurt Thyboe brød grædende sammen

Hun støttes af dommerkollega Britt Bendixen:

- Jeg føler, at deltagerne er en lille smule svagere i år. Niveauet er ikke så højt, som vi har set tidligere, lyder udmeldingen fra dommeren, der alligevel ikke har haft 1-tallet fremme endnu - som den eneste i kvartetten.

Læs mere: Schaumburg-Müller revses af ekspert

- På en måde har det været rart, at parrene har været lidt svagere i år. Der er ikke et eller 2 superpar, så det er spændende at se, hvem der er i stand til at få deres nydansere til at blive gode, siger Bendixen, der også har opskriften på, hvordan parrene skal score højere point hos dommerkvarteten:

- Vi vil ikke have damen op og svæve i luften. Det giver publikumsbifald, men vi vil egentlig hellere have elegant dans her på parketten, forklarer den erfarne dommer.

Både Kurt Thyboe, Kristian Jensen og Laura Drasbæk har sammen med deres respektive partnere oplevet at få den grimme karakter fra en af dommerne.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close