Nyheder26. september 2009

”Vild med dans 09”: Sven-Ole Thorsen ude

Den aldrende udenlandsdansker blev den første, som måtte forlade danseshowet
Mie Moltke og Sven-Ole Thorsen har danset deres sidste dans i "Vild med dans"
Mie Moltke og Sven-Ole Thorsen har danset deres sidste dans i "Vild med dans"
 Foto: All Over

Selv om 67-årige Sven-Ole Thorsen var blevet moderniseret og top-tunet med 2 stk. nye hofter og alskens nye led, blev det ikke til mere end 2 danse for den pensionerede skuespiller.

Som den allerførste måtte han sammen med sin dansepartner Mie Moltke forlade "Vild med dans" fredag aften.

Der var dog ikke meget skuffelse at spore hos den aldrende udenlandsdansker.

- Jeg er så glad. Det har været mit livs oplevelse og tak fordi I har været så søde mod mig, sagde den tidligere Hollywood-skurk henvendt til seerne umiddelbart efter han var blevet sendt ud.

Basim fik oprejsning

Med Sven-Ole Thorsens farvel holder Basim, som i sidste uge høstede historisk lave karakterer fra de 4 dommere, skindet på næsen.

Hele 22 point dansede Basim og hans lige så unge partner Claudia sig til i løbet af aftenen. Dermed fik de langt over sidste uges sølle 9 point.

- Jeg har været rigtig ked af de point, jeg fik i sidste uge, så i denne uge har jeg udelukket alt andet, der ikke var mig og Claudia, og bare trænet og trænet, fortæller Basim til SE og HØR.

Træningen bar tydeligvis frugt, og det kunne ikke mindst mærkes på Basims far Abdel, som var ovenud tilfreds med sin søn.

- Vi er optimister i min familie, og det har jeg lært Basim, fortalte den stolte far umiddelbart efter Basim sikrede sin fremtil i "Vild med dans".

Lisa imponerede igen

Skønhedsdronningen Lisa Lents og dansepartneren Michael Olesen blev endnu en gang topscorere, da de imponerede dommerne med deres rumba. Hele 31 point blev det til for parret, og det er rekord i "Vild med dans", hvor der aldrig før er givet så høje point i 2. program.

Sponsoreret indhold