Nyheder11. august 2018

Kronprinsen på festival: Vil indføre national helligdag efter Smukfest

Festglade Frede var ifølge Nephews forsanger ikke sen med at komme med konge-ideer, da hoppede på scenen sammen med bandet under årets Smukfest. Kronprinsen agter således at indføre en national helligdag efter festivalen i Skanderborg, når han en dag indtager tronen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/frederik_scanpix.jpg
 (Foto: Scanpix)

Festglade Frede har fået en god idé, som han ifølge Nephews forsanger agter at føre ud i livet, når han en dag bestiger sin kongetrone.

Og det er altså en idé, der i den grad vil lune dem, der elsker Smukfest-festivalen i Skanderborg.

50-årige kronprins Frederik vil således indføre en national helligdag om mandagen efter Smukfest, hvilket nok falder i god jord hos de tusindvis af gæster, der har ligget i sprit i en lille uges tid.

Den gode nyhed kom frem, da Frede torsdag aften – ganske overraskende – hoppede på scenen, da Nephew optrådte i bøgeskoven.

- Da vi aftalte det her, fortalt kronprinsen mig, at han, når han overtager tronen, påtænker at indføre national helligdag mandag efter Smukfest, lød det fra Simon Kvamm på scenen.

Om idéen bliver til virkelighed, eller blot var et udtryk for festival-feber, får vi at se, når Frede en dag indtager tronen.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/frederik_scanpix.jpg
 (Foto: Scanpix)

Simon Kvamm og kronprinsen på scenen i bøgeskoven torsdag den 9. august. Foto: Scanpix

Kronprins Frederik ankom til Smukfest torsdag eftermiddag, hvor han sammen med nogle venner først nød stemningen i festivalens backstageområde, inden turen gik ud på selve festivalpladsen.

Han nåede blandt andet at høre et par numre med Medina, inden han altså sent torsdag aften indtog scenen sammen med Simon Kvamm og resten af Nephew.

- Deres kongelige højhed, kunne De ikke have lyst til at pege på den side, der skal vinde dagens sangkonkurrence?, spurgte Nephews frontmand Simon Kvamm, efter at bandet havde spillet deres sang ”Worst Best Case Scenario”-

Efter lidt drilleri endte kronprins Frederiks dom med at gå til østsiden til stor jubel blandt publikum. Og jubelen blev naturligvis endnu større, da det kort efter kom frem, at han agtede at gøre den følgende mandag til en national helligdag.

Se andre kendte på årets Smukfest i det store galleri herunder:

Kendte på Smukfest 2018

Sponsoreret indhold