Nyheder18. marts 2013

Vil du møde Masterchef'erne?

Nu har du chancen for at vinde en tur i studiet og overvære optagelserne af det populære madprogram
Stjernekokkene Thomas Castberg, Thomas Herman og Henrik Boserup styrer køkkenet med hård hånd. Nu har du chancen for at møde dem.
Stjernekokkene Thomas Castberg, Thomas Herman og Henrik Boserup styrer køkkenet med hård hånd. Nu har du chancen for at møde dem.
 Foto: Mikael Rieck

De næste to uger er der semifinaler i "Masterchef"-programmet, hvor kendte danskere dyster mod hinanden i køkkenet.

Og der bliver stillet store krav til den mad, deltagerne tilbereder. Dommerne er nemlig ubarmhjertige, når de smager og vurderer de kendtes bidrag. Det må Julie Bertelsen blandt andet sande, hvilket du kan se i klippet herunder.

I den første semifinaleuge er det udover sangfuglen Julie Berthelsen også TV-værten Ole Stephensen, skuespiller og instruktør Søren Fauli, radio-vært og stand up-komiker Martin Veltz, Kristian Humaidan, der er kendt som UFO fra UFO Yepha, designeren Christina Hembo og cykelrytteren Michael Rasmussen, der steger og braiserer.

Efter den første runde, ryger tre i farezonen og derefter er der én, der må smide forklædet og forlade konkurrencen. Kan du gætte hvem? Så giver seoghør.dk og TV3 dig nu muligheden for at deltage i lodtrækningen om følgende præmier:

Dagspræmien
Hver dag trækker TV3 en vinder af et originalt "Masterchef"-forklæde. Forklædet er i en lækker kvalitet og har en værdi af 400 kroner. Og det allerbedste - forklædet skærmer dig for pletter på tøjet, når du selv kaster dig ud i madlavningen derhjemme.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/302550fa80884cb1804f6fa2c24db29d.jpg


Denne uges syv semifinalister i de flotte forklæder, som seoghør.dks læsere nu har chance for at vinde.(Foto: TV3)

Hovedpræmien
Blandt alle rigtige besvarelser i seoghør.dks og TV3s "Masterchef"-konkurrence trækker TV3 en heldig vinder, som får mulighed for at komme med til optagelserne i "Masterchef"-studierne på Amager i København.
Her vil den heldige vinder og en ledsager få en rundtur i selve studiet og et eksklusivt kig bag kulisserne. I er med fra morgenstunden, når de sidste forberedelser gøres inden optagestart og følger med, når kameraerne tændes, og deltagerne jonglerer med knive, potter og pander for at imponere "Masterchef"-dommerne mest muligt.
Fra balkonen følger vinderen og ledsageren, hvordan dagens udfordring i "Masterchef" udfolder sig og ser samtidig, hvordan professionelle tv-folk arbejder koncentreret for at lave det bedst mulige program til TV3-seerne. Til sidst vil der være mulighed for at få taget nogle billeder med en af de kendte deltagere eller dommerne.

Det eneste, du skal gøre for at deltage, er, at sende dit gæt på hvem der ryger ud i aften til Masterchefkonkurrence@tv3.dk

Har du spørgsmål til konkurrencen, skal du skrive til Masterchefkonkurrence@tv3.dk

Du kan se, om du har gættet rigtigt, når aftenens udsendelse ruller over skærmen kl. 19.00 på TV3. Vinderne får direkte besked fra TV3.

Husk, at du igen i morgen har mulighed for at deltage i konkurrencen, når vi viser dagens klip fra "Masterchef".


Sponsoreret indhold