Nyheder24. juni 2015

Vil du medvirke i Gitte Nielsens talkshow?

Kanal 4 søger medvirkende til talkshowet ”Gitte Talks”
https://imgix.seoghoer.dk/media/952c42869fb2404c84235a4effb2ee04.jpg
 Foto: All Over

Til efteråret sender Kanal 4 det helt nye talkshow ”Gitte Talks”, hvor danske Gitte ”Stallone” Nielsen får besøg af danskere med en hård skæbne i sin lyserøde sofa.

Og det kan faktisk også blive dig, der får en chance for at være med den danske Hollywood-stjerne i Kanal 4’s studier. På Statisten.dk søger talkshowet nemlig deltagere til et af sine programmer, hvor det skal handle om kropsidealer.

Her fremgår det, at de skal bruge 5 kvinder i alderen 20-45 år. De deltagende får dog ikke lov at sidde i den lyserøde sofa, men de skal derimod stå på række og fremvise en slags skala over forskellige kropstyper.

- Som udgangspunkt vil de medvirkende ikke blive spurgt om noget, men deres kroppe vil blive omtalt af vært og gæster. Det skal altså være nogle kvinder som hviler i sig selv og er glade for den krop de har, uanset størrelse, står det skrevet i annoncens beskrivelse.

[node:aller-related-content]

Derfor er der også brug for meget specifikke kropstyper; en meget tynd, en almindeligt tynd, en meget muskuløs, en lidt overvægtig og en meget overvægtig. For sin indsats vil hver deltager blive belønnet med 1.000 kroner.

Talkshowet ”Gitte Talks” vil blive fyldt med ”ærlige og intense livssituationer”, hvor Gitte Nielsen i værtsrollen vil lytte og dele sine egne oplevelser med sine gæster og publikum, fortalte Gitte Nielsen i pressemeddelelsen for showet i maj i år.

Sponsoreret indhold