Nyheder 20. september 2014

Vil du arbejde for Sarah Louise?

Modellen og bloggeren har brug for en, der kan gøre hverdagen nemmere
Af af
Sarah Louise har brug for en assistent, så hun kan klare de mange gøremål, der er med hendes blog.
Sarah Louise har brug for en assistent, så hun kan klare de mange gøremål, der er med hendes blog.
Foto: Dan MariegaardModellen Sarah Louise Christiansen har formået at lave sin hverdag til en forretning ved at blogge om stort og småt. Og det er nu blevet så stor en succes, at hun har brug for en højre hånd, der kan hjælpe hende med at gøre hverdagen nemmere.

Det skriver bloggeren selv på sin blog.

- Jeg er kommet frem til, at jeg simpelthen, har brug for en personlig assistent! Jeg skal bruge en powerfuld højre hånd, som er ambitiøs, udadvendt og fuld af energi og selvfølgelig interesseret i ting som, at blogge, mode og forretning i alle dens afskygninger, lyder det fra den flotte kvinde, der i foråret blev singlemor til to børn på et år og to år, efter forholdet til hendes kæreste Michael gik i stykker.

Og det bliver en række alsidige arbejdsopgaver, der venter assistenten.

- Du skal være klar til at gøre alt lige fra at lave the til at køre mig til rød løber arrangementer. Der kan blive tale om en fuldtids stilling løbende næste år, skriver modellen i stillingsopslaget.

- Du vil blive kastet ud i opgaver som, at bogføre, sende fakturaer, tage tlf'en, svare emails, sende emails til kunder, arbejde på bloggens back office, som eks. tjekke mine indlæg for stavefejl m.m. (dette vil du blive oplært i), holde styr på min kalender og meget mere. Du skal underskrive en fortroligheds aftale, når du arbejder for mig. Du skal have kørekort, lyder det på bloggen.

Men det betyder også, at den direkte linje til bloggeren ryger. Den personlige assistent får nemlig ansvaret for at passe telefonen.

- Du vil få en din egen tlf til arbejds relateret brug og du vil være den, folk skal ringe til før, de bliver viderestillet til mig.

Du kan læse meget mere om jobbet på Sarah Louises blog.

LÆS OGSÅ: Sarah Louise er single igen

LÆS OGSÅ: Sarah Louises søn er syg

Sponsoreret indhold