Nyheder4. juni 2015

Efter bruddet: Vil Christiane til Las Vegas?

Et pip på Instagram. Og så total stilhed. Christiane Schaumburg-Müller er gået helt i sort efter bruddet - men SE og HØR har undersøgt, hvad hun foretog sig i i dagene op til.
https://imgix.seoghoer.dk/media/37ce6aed65cd40d9b2f00f43581cf13e.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Med ganske få linier på Instagram i aftes lagde Christiane samtlige danske medier ned. Det skete, da hun bekræftede, at ægteskabet til L.O.C. nu var slut. Pludselig forsvandt valgkampen fra forsiderne, og Danmarks hotteste par fyldte alt på nettet.

Men hvad foretog Christiane sig egentlig inden bruddet? Dagen før bruddet delte hun et billede af en pejs - hvor hun dog så lidt betuttet ud. Mon ikke hun allerede der havde taget sit livs hårdeste beslutning?

Men se så godt på billedet fra dagen før. Her delte Christiane nemlig dette billede og et ønske om at flyve til Las Vegas i USA.Hun skriver dog i teksten, at den er sponsoreret af flyselskabet Norwegian, men mon ikke Christiane gerne vil væk til sydligere himmelstrøg. Både for at komme væk fra det hårde brud, men også for at komme væk fra det danske sommervejr.

[node:aller-related-content]

Christiane fortæller på Instagram, at hun engang selv har været i Las Vegas, og at hun hellere end gerne vil gentage turen nu.

Fakta er da bare, at hendes kommende eks-mand også har været i Las Vegas. Og dengang blev han rent faktisk gift med skuespilleren Julie Ølgaard. Det var SE og HØR der kunne afsløre lynægteskabet i slutningen af 2012.

- Det er virkelig mange år siden. Det er ikke noget, jeg tænker så meget over normalt.Vi var to unge mennesker, der kastede sig ud i noget sjovt og levede i nuet, sagde Ølgaard.

Hvis Christiane virkelig vil til spillebyen i Nevada-ørkenen må hun dog vente nogle måneder endnu. Norwegians rute København-Sin City åbner først den 31. oktober.

Sponsoreret indhold