Nyheder 6. oktober 2009

Viktoria Franova: Dobbeltlykke

Hun venter en søn om et øjeblik - og forleden kunne dansebaben så også fejre sin debut som forfatter med selvbiografien ”Livets dans”
Af af
Mor Eva var blandt de første til at lykønske Viktoria Franova med bogen ”Livets dans”
Mor Eva var blandt de første til at lykønske Viktoria Franova med bogen ”Livets dans”
Foto: Michael Medgyesi

Om mindre end 2 måneder skal smukke Viktoria Franova, 33, nedkomme med sit første barn, men allerede nu har hun taget forskud på glæderne med en "fødsel".

Danmarks labreste danser har nemlig netop udgivet selvbiografien "Livets dans", der blev fejret med en reception i weekenden. Og den allerførste til at lykønske var selvfølgelig Viktorias mor Eva, som snart kan skrive mormor til en lille dreng på visitkortet.

Franovas bog er dels en spændende fortælling om hendes egen opvækst i det daværende Tjekkoslovakiet, dels er der selvfølgelig også masser af dans på siderne.

- Jeg er meget stolt over min bog. Den handler blandt andet om den misforståelse, at en god økonomi også betyder lykke. Det er vigtigere at værdsætte, hvad man har. Jeg voksede måske op under noget, der kan ligne fattige kår, men jeg betragter min barndom som den lykkeligste, smilede dansebaben, som selvfølgelig stadig følger med i "Vild med dans".

- Taekvondo-pigen (Lisa Lents) gør det godt. Hun er en pige med klasse. Men jeg har også altid været fan af René Dif. Han er charmerende og gør det også rigtig godt, mener Viktoria.

Sponsoreret indhold