Nyheder19. august 2023

Vigtig besked til Københavnerne i dag: Flere veje spærres

I forbindelse med dagens store Copenhagen Pride Parade (og søndagens Iron Man) bliver flere veje spærret i og omkring København. Det kan give udfordringer for bilisterne hele weekenden
Der bliver uden tvivl trafikale problemer i Københavnsområdet i weekenden. 
Der bliver uden tvivl trafikale problemer i Københavnsområdet i weekenden.
 Foto: Scanpix Denmark

To kæmpe begivenheder vil uden tvivl skabe trafikale problemer i København og Nordsjælland denne weekend.

I dag vil det storslåede og farverige Copenhagen Pride Parade lukke flere veje i det indre København, mens det i morgen er Iron Man, der kan give udfordringer for bilisterne.

Det skriver TV 2 Kosmopol.

Dagens Pride-optog skydes i gang klokken 13 ved Frederiksberg Rådhus. Herefter vil de tusindvis af farverige deltagere gå via Allegade, Frederiksberg Allé, Vesterbrogade og Hammerichsgade for så at ende på Pride Square på Rådhuspladsen. Man forventer, at optoget når Pride Square klokken 16.

Som følge af optoget råder politiet alle bilister til at finde alternative ruter på de veje. Desuden forventer politiet, at op mod 250.000 vil deltage i optoget. Så generelt forventer politiet, at trafikken kan blive udfordret i hele byen.

Søndag er det så motionslystne Iron Man-deltagere, der kan give udfordringer for trafikanterne.

Klokken 07 skydes 10. udgave af motionsløbet i gang ved Amager Strandpark, og herefter vil de 2.700 motionister så skiftevis løbe, cykle og svømme mod målstregen.

Undervejs vil de passere både Klampenborg, Skodsborg og Hillerød, så også her råder politiet til, at bilister finder alternative ruter.

Sponsoreret indhold