Nyheder10. december 2008

Viggo Mortensen: Den store dyreven

Har doneret overskuddet fra sin fotoudstilling i Roskilde til Dyreværnet
Viggo Mortensen er gavmild og har doneret overskuddet fra sin fotoudstilling til Dyreværnet
Viggo Mortensen er gavmild og har doneret overskuddet fra sin fotoudstilling til Dyreværnet
 Foto: All Over

Danmarks internationale stjerne, Viggo Mortensen, er et gennemført godt menneske. Og så er han oven i købet god ved dyr.

Den fotoudstilling han har haft kørende i Palæfløjen i Roskilde har været så godt besøgt, at der er 103.915 kroner i overskud. Men eftersom Viggo jo ikke ligefrem går og suger på lappen, så har han straks besluttet at give pengene videre. Det skriver Ekstra Bladet i dag.

- Viggo er utrolig gavmild. Han sætter altid sig selv bagerst. Selve udstillingen har kostet ham en formue. Han har selv betalt rammer med specielt plexiglas til sine billeder af egen lomme - og så giver han hele overskuddet væk alligevel, fortæller Henriette Westh, der er sekretariatsleder i Palæfløjen i Roskilde, hvor Mortensen udstillede sin fotos.

Modtageren af den dejlige julegave er Dyreværnet. Og det kom helt bag på Børge Klit Johansen, der er direktør i foreningen.

- Jeg anede det simpelthen ikke, før damen fra Palæfløjen ringede og fortalte det. Jeg kender kun Viggo Mortensen fra film og vidste slet ikke, at han også fotograferer, siger Børge Klit Johansen til ekstrabladet.dk.

Sponsoreret indhold