Lars Løkke i krig med avis i nat: Vidste ikke min kone var fyret?

(Foto: All Over)

Mandag aften omkring klokken 21.30 udgav Ekstra Bladet en artikel med overskriften ”Løkke troppede op på rektors kontor: Sólrun fyret som lærer”.

Heri skrev avisen, at statsministeren for et par måneder siden agerede sin hustru Sólruns bisidder i en sag omkring hendes ansættelsesforhold på N. Zahles Gymnasieskole.

En sag, der ifølge Ekstra Bladet endte med, at Sólrun Løkke Rasmussen blev afskediget. Den historie er dog det rene opspind ifølge Lars Løkke Rasmussen, der valgte at tage til genmæle sent mandag aften og nat på sin Twitter.

Her kommenterede han den historie i Ekstra Bladet, som han kalder løgnagtig og ”fake news”.

Sólrun Løkke Rasmussen og Lars Løkke Rasmussen. Foto: All Over Press  

- Mine gode venner på Ekstrabladet overrasker til stadighed med historier om min familie og mig. Anede ikke, at min kone er blevet fyret..., skriver en utilfreds Lars Løkke blandt andet i et af flere indlæg på Twitter sent mandag aften.

Poul Madsen, chefredaktør på Ekstra Bladet, fortæller, at han undrer sig over Lars Løkkes mange indlæg på Twitter:

- Løkke skulle være gået i seng. Det hjælper med klarsynet at lægge sig på puden i stedet for at sige 'fake news'. Hvis noget i artiklen er forkert, retter vi det selvfølgelig. Men fakta er, at han er gået med til mødet, hvor hans kone blev opsagt, siger Poul Madsen til BT.

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close