Nyheder28. oktober 2018

Kasper Schmeichel i chok og sorg: Vidne til at chef omkom i helikopterstyrt

Kasper Schmeichel var en af de første på ulykkesstedet, da et helikopterstyrt lørdag aften tog livet af hans klubs ejer, Vichai Srivaddhanaprabha. Helikopteren havde netop lettet fra fodboldarenaen King Power Stadium i Leicester, da det forulykkede
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/front_kasper_schmeichel.jpg
 Foto: MEGA og Ritzau/Scanpix

Den danske målmandsstjerne Kasper Schmeichel var blandt de første på ulykkesstedet, da hans klubs ejer lørdag aften omkom i et tragisk helikopterstyrt lige ved stadion.

Kasper Schmeichel, der har spillet for den britiske storklub Leicester siden 2011, løb straks ud fra den store fodboldarena, da helikopteren styrtede til jorden med et brag og brød i brand.

Målmanden blev mødt af et flammehav udenfor, og det stod hurtigt klart, at ingen af passagerne i helikopteren havde overlevet. Blandt de omkomne menes at være Leicesters ejer, Vichai Srivaddhanaprabha.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/helikopter_1.jpg
 (Foto: Ritzau Scanpix)

Brandvæsenet i gang med at slukke de sidste gløder efter det voldsomme helikopterstyrt. Foto: Ritzau/Scanpix

Det er endnu ikke blevet bekræftet af officielle myndigheder, at klubbens ejer var ombord, men han er kendt for at forlade stadion i helikopter og gjorde det ifølge flere medier også lørdag aften.

Et medlem af familien fortalte søndag formiddag BBC, at Vichai Srivaddhanaprabha var ombord, og at han er omkommet.

Ifølge det britiske medie Daily Mail var Kasper Schmeichel synligt påvirket og i gråd, men stadig i stand til at afgive en længere forklaring til redningsmandskabet og politiet om, hvad han havde været vidne til.

Kasper Schmeichel blev ifølge Daily Mail længe på King Power Stadion efter ulykken.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/ejeren.jpg
 (Foto: MEGA)
Vichai Srivaddhanaprabha plejer at forlade stadion i helikopter. Det gjorde han også lørdag aften efter aftenens Premier League-kamp. Foto: MEGA Leicester havde netop spillet 1-1 mod West Ham lørdag aften, da helikopteren – af mærket Augusta Westland AW-169 – lettede fra græsset med – ifølge Daily Mail og andre britiske medier – Vichai Srivaddhanaprabha ombord.

Ifølge flere vidner var helikopteren blot i luften i få minutter, inden at det fik motorproblemer og styrtede ned på en parkeringsplads lige ude foran stadion.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/kasper_schmeichel.jpg
 (Foto: MEGA)

Kasper Schmeichel har været i Leicester siden 2011. Foto: MEGA

Det lokale politi oplyser til Sky News, at helikopteren styrtede ned kort efter klokken 21.30 dansk tid. Det var cirka en time og femten minutter efter kampens slutfløjt.

Den 31-årige Schmeichel har været i Leicester siden 2011 – et år efter at den nu afdøde milliardær Vichai Srivaddhanaprabha købte klubben for£39 millioner.

Leicester havde netop spillet 1-1 mod West Ham lørdag aften, da helikopteren – af mærket Augusta Westland AW-169 – lettede fra græsset med – ifølge Daily Mail og andre britiske medier – Vichai Srivaddhanaprabha ombord.

Sponsoreret indhold