Nyheder5. november 2014

Video skaber debat: Går dansk TV-station over stregen med denne video?

Danmarks nye krimi-kanal fakede kriminalitet for at gøre reklame
Af af
Denne reklamefilm skaber lige nu debat
Denne reklamefilm skaber lige nu debat
 Foto: Facebook


Danmarks har fået en ny krimikanal - og TV-kanalen sparede ikke på krudtet, da den ville gøre reklame for sig selv.

TV-kanalen Investigation Discovery plantede skjulte kameraer i en københavnsk bus og lod en række skuespillere skræmme livet af de intetanende passagerer.

Og videoen, som TV-kanalen postede på sin egen Facebook-side 29. oktober, har allerede skabt en del debat.

Flere af Facebook-brugerne mener nemlig, at kanalen er gået langt over stregen ved at lade intetanende buspassagerer tro, at de er vidne til noget så kriminelt.

LÆS OGSÅ: Rørende video: Ryland er en sund og rask dreng... udover at han ikke er en dreng

LÆS OGSÅ: Er dette verdens ondeste frieri?


- Det var da et yderst fint forsøg, gad vide hvem der så tager ansvaret for at have forsaget stærkt traumatiserende minder for knap så psykisk påklædte vidner...., skriver Nichlas Pedersen Thode Stokholm blandt andet.

- Synes egentlig ikke at det er i orden at skræmme folk på den måde. Mon dem fra filmholdet havde handlet selv? Hvorfor udstille folk på den måde? Uværdig opførsel, lyder kritikken fra Emil Elsner Storgaard

- What the fuck. Det er sgu da en forfærdelig prank. Man kan sgu da gå hen og blive helt sindssyg af den oplevelse. Og selvom de får fortalt at det var en prank og at det ikke var ægte, er man stadig scarred for life. Idioter., skriver Camila Lagos på Investigation Discoverys Facebook-side.

Ingenting kan retfærdiggøre at skræmme folk på den måde. Ovenikøbet ved man ikke hvem der er ombord - der kan være gravide, sensitive, folk med PTSD, angst etc. Øv, lyder det fra Elena Leah B.

Hvad mener du? Deltag i debatten på SE og HØRs Facebook-side.


Sponsoreret indhold