Video: Se kronprinsens vilde sambadans

Havde sambadans været på det olympiske program, ville kronprinsen være endt øverst på skamlen med guldmedalje om sin royale hals.

Frederik var i sit es i Rio, hvor en stor del af de danske atleter mødte tronarvingen og på tæt hold mærkede Frederiks store interesse for sport.

Og på dansegulvet afslørede Frederik sig som en ren sambakonge, der ville få de fleste i ”Vild med dans” til at ligne klodsede amatører.

Midt under OL var han hædersgæst, da de danske atleter blev hyldet med et brag af en danskbrasiliansk sambareception i Rio de Janeiros yachtklub, og

da letpåklædte piger bød op til dans, kom Frederik i hopla på dansegulvet.

Den opstyltede lancierdans, som prinsen måtte igennem som student fra Øregård Gymnasium, blev afløst af rappe trin, rullen med overkroppen og dans med armene omkring både atleter og de flotte sambapiger.

Scanner du siden her med din gratis ”Mit SE og HØR”-app, kan du selv se, hvor rap kronprinsen var på fødderne i Rio.

Frederik var også på talerstolen med en flot hyldest til Danmarks dygtige sportsfolk, men det var på dansegulvet, han for alvor tog kegler.

De brasilianske sambadansere var en festlig indledning på den flotte fest, men også flere gange senere i løbet af den lune aften lykkedes det andre af de

kvindelige gæster at lokke kronprinsen ud på gulvet.

Og uanset om det var samba, pop eller rock, så var Frederik rap på fødderne.

Tjek selv i videoen øverst.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close