Nyheder16. april 2014

Video: Her bliver Margrethe fejret med manér

Dronningen hyldet i solskin på sin fødselsdag
Af af
Traditionen tro vinkede Margrethe til de mange fremmødte på sin fødselsdag 16. april
Traditionen tro vinkede Margrethe til de mange fremmødte på sin fødselsdag 16. april
 Foto: AOP
Solen skinnede fra en skyfri himmel, da hele Danmarks Dronning i dag lod sig hylde på Marselisborg Slot i Aarhus i anledning af sin fødselsdag. Her tonede hun frem på balkonen iført en rød kjole og sammen med resten af den royale familie.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/6ac5420b4e254e418bc6b3ae80db10bb.jpgDronning Margrethe nyder en pølse, da hun i 2011 overværede VM i langrend ved Holmekollen i Oslo sammen med sine kongelige kollegaer fra både Norge og Sverige (Foto: AOP)


Familien med Dronningen i spidsen stod længe og vinkede til de mange fremmødte, der både klappede og hujede til Danmarks nu 74-årige Dronning.

Flere tusinde aarhusianere havde valgt at nyde det gode forårsvejr ved at hylde fødselaren, der sammen med resten af familien kom ud på slottets terrasse.

Lille 2-årige Athena var dog ikke at se på blandt dronningens mange børnebørn, så hun har sikkert ikke været til at vække efter middagsluren.


Vidste du dette om Dronningen?

- Margrethe har modelhøjde med sine 182 centimeter

LÆS OGSÅ: Se alle de skøre, sjove og skønne billeder af majestæten
- født den 16. april 1940 (på Amalienborg). Er datter af Kong Frederik 9. (døde i 1972) og Dronning Ingrid (døde 2000)


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/86eec04802a847a293f0fe60a0ea6aea.jpg- blev Danmarks Dronning i 1972 - og er dermed den regent i dansk historie, som har regeret i næst længst tid.

- blev gift med Henri Marie Jean André greve de Laborde de Monpezat i 1967 (bedre kendt som Prins Henrik)

I dagens anledning har SE og HØR lavet et galleri med alle de skøre, sjove og skønne billeder af majestæten. Du kan se galleriet HER.Her bliver Dronningen hyldet af det danske folk:

Sponsoreret indhold