Nyheder11. december 2009

Victorias forlovede. Dømt ude fra fest

Daniel må pænt blive hjemme, når kronprinsesse Victoria skal til nobelfest
Af af
Der er familielykke i det svenske kongehus
Der er familielykke i det svenske kongehus
 Foto: All Over

Det kan næsten ikke blive større end at blive inviteret med til den store nobelfest i Stockholm, og for første gang i år har de 2 svenske prinsessers udkårne også fået lov at komme med til prisoverrækkelserne og den efterfølgende banket her torsdag aften.

Men ak! Aldrig så snart er kronprinsesse Victorias så længe ildesete Daniel Westling kommet ind i varmen på de bonede gulve, før sygdom atter smider ham ud.

Øget smitterisiko

Denne gang er det dog ikke kommende svigerfar kong Carl Gustaf, der ikke gider se ham, men derimod lægerne, som mener, han hellere må holde sig væk, skriver Billed-Bladet.

Med så mange mennesker samlet er der nemlig øget risiko for smitte, og en eventuel svineinfluenza vurderes at ville ramme den 36-årige særlig hårdt, fordi han i maj fik en ny nyre.

Alene hjemme

Daniel var ellers først blandt de kongelige til at få vaccinen, men lige meget hjalp det altså. Han må pænt blive hjemme og se pinger, kommende svigerforældre og hustru samt sidstnævntes søster Madeleine med hendes forlovede Jonas Bergström slå sig løs i den prestigefyldte anledning.

Når nobelfesten er slut, bliver Daniel til og med græsenke, når hans kommende viv Victoria rejser til København for at deltage i klimatopmødet.

Sponsoreret indhold