Nyheder7. december 2007

VICTORIA BECKHAM: FORELSKET, MEN TALENTLØS

Posh afslører intime detaljer om sit liv med David, sin ulykkelige barndom og sit begrænsede talent i nyt stort interview
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/musik/vicelleny1-gif.jpg

Victoria fortæller sovekammer-hemmeligheder om, hvordan hun sover ganske nøgen, fordi hun er helt vild med sin mand, altsammen i nyt interview med Elle Magazine.

- Jeg sover helt uden tøj, fordi jeg er nødt til at være nøgen, hvis jeg skal have sex med ham hver nat, fortæller fru Beckham.
Victoria er også hudløs ærlig, når det kommer til hendes evner som popstjerne;

- Det var faktisk helt tydeligt fra starten, at jeg aldrig bliver den bedste sanger, danser eller skuespiller. Jeg har aldrig været et naturtalent. Faktisk har jeg aldrig været særlig god til noget som helst, siger kvinden, der om noget i hvert fald er god til at promovere sig selv.

Hun fortæller også, at hun rent faktisk arbejder syv dage om ugen, selv om hun sagtens kunne gå ud og shoppe hele tiden, som de fleste tror hun gør.

- Det er folks opfattelse, at jeg er en håbløs bitch, som kun shopper og kommanderer med David, siger hun

Stilikon

Fru Beckham har i flere år haft sin egen parfume og eget tøjmærke, hvilket har gort hende til et stilikon for rigtig mange ikke mindst homoseksuelle og dragqeens, kan journalisten oplyse. En nyhed der gør Posh begejstret.

- Jeg er en laps! Sådan lidt som en homo, der er ved at springe ud af skabet. Jeg er skideligeglad med, hvad andre tænker!


Men så kæk har Victoria ikke altid været. Hun havde det svært i skolen og havde en ensom barndom.

- De andre børn smed helt bogstaveligt ting efter mig. Jeg stod bare der helt alene. Der var ikke nogen, der holdt med mig. Jeg havde ingen venner. De andre skubbede til mig og truede med, at de ville tæske mig efter skole.
- Jeg var ulykkelig hele min skoletid, ulykkelig. Jeg prøvede at få venner, men jeg passede ikke ind. Så det endte med, at jeg holdt mig helt for mig selv, fortæller hun ærligt


Kærlighed ved første blik


Mødet med David var til gengæld kærlighed ved første blik.
Victoria fortæller, hvordan hun gav ham sit telefonnummer på en slip fra en flybillet.

- Han har siden fortalt mig, at han, da han kom hjem, skrev mit nummer ned på alle mulige ting og sager, så han ikke skulle miste det. Vi fandt slippen fra flybitletten forleden dag!

Hun fortæller også, hvordan parret nød at holde stille og rolige stævnemøder i staten af deres forhold.

- Vi kørte rundt i hans bil og snakkede i timevis og havde ikke brug for at gå ud i byen. Vi ville bare være sammen, fortæller en stadig synlig forelsket fru Beckham, der dog mere eller mindre må undvære gemalen den kommende tid, hvor hun fortsætter turneen med Spice Girls i London, Cape Town, Los Angeles, Las Vegas, New York, Shanghai, Madrid og Beijing.

Sponsoreret indhold