Nyheder26. august 2010

Vicky Jo: Her er min anden mand

Se hvem den nygifte dansemus’ også holder i sine arme for tiden
Hun er lige blevet gift, og nu gør hun sig klar til endnu en omgang af "Vild med dans". Denne gang sammen med Allan Nielsen
Hun er lige blevet gift, og nu gør hun sig klar til endnu en omgang af "Vild med dans". Denne gang sammen med Allan Nielsen
 Foto: Hanne Juul

Ved et hemmeligt møde på Vesterbro i København blev danselæreren Vicky Jo forleden taget på fersk gerning med en ny partner - og det var ikke hendes nyvundne husbond.

Læs også: De sagde nej til konkurrencen
Men der er ikke noget fordækt i det. Manden hun mødtes med, er nemlig eks-fodboldspilleren Allan Nielsen, som hun skal svinge lårbasserne med, når den nye sæson af "Vild med dans" løber over skærmen. Det skriver MSN Starlounge.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/august/vickyallantekst-jpg.jpg


Allan Nielsen danser højst sandsynligt sammen med Vicky Jo i "Vild med dans 2010" (Foto: Hanne Juul)

Deltagerne i "Vild med dans" mødte nemlig hinanden i samlet flok på spillestedet Vega, hvor der skulle optages en trailer til TV-programmet.

Læs også: Vicky fik sin udkårne

Her blev flere af de kendte dansefreaks set sammen i par, da de forlod koncertstedet. Ud over Vicky Jo og Allan Nielsen drejer det sig om danseren Mie Moltke og cykelrytteren Michael "Kyllingen" Rasmussen og ur-designer Christina Hembo og Vild med dans-veteran Thomas Evers Poulsen.

Læs også: Hvem f..... er de?

Her er den samlede deltagerliste i den 7. sæson af "Vild med dans", hvoraf 3 par altså allerede nu rygtes sammen.

De 10 deltagere i den 7. sæson af "Vild Med Dans" er fodboldspillerne Allan Nielsen og Patrik Wozniacki, cykelrytteren Michael Rasmussen, komikeren Anne Kejser, skuespilleren Laura Drasbæk, sangeren Dicte W. Madsen, politikeren Kristian Jensen, TV-værten Cecilie Hother og kommentatoren Kurt Thyboe og smykkedesigneren Christina Hembo.

Se galleriet fra stjernes hemmelige møde her

Sponsoreret indhold