Nyheder2. januar 2008

VICKIE JO RINGGAARD: NU SOM TV-VÆRT

Den smukke blondine skal prøve kræfter som skærmtrold. Dansemusen bliver nemlig ny vært på Kanal 5’s danseprogram ”So You Think You Can Dance – Scandinavia”
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-danmark/vickiejovaertstort-jpg.jpg

Den 26-årige danser Vickie Jo Ringgaard kan til foråret opleves som vært på amatørdanserprogrammet.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at skulle være vært. Jeg synes, det er et spændende projekt, en kæmpe udfordring og ikke mindst et rigtig godt program!, siger Vickie Jo, der aldrig havde skænket det en tanke at blive vært, før hun blev tilbudt rollen.

- Først blev jeg meget beæret over at blive kontaktet, og dernæst syntes jeg, at det lød alt for spændende til at sige nej til, siger dansetrolden.

Når "So You Think You Can Dance - Scandinavia" går i luften med liveshowet i Oslo til foråret, skal Vickie dele sin værtsrolle med de to andre værter fra Sverige og Norge. Men det generer ikke den danseglade århusianer - tværtimod!

- I min karriere som danser har jeg altid været vant til at have en partner, som jeg kan sparre med, så jeg synes kun, det er dejligt, at jeg har to andre værter at læne mig op af, siger Vickie Jo, der får noget af en ilddåb som værtsdebutant live foran hele Skandinaviens 19 millioner seere.

Du kan også blive en del af programmet. Der afholdes nemlig auditions i hele Skandinavien fra midten til slutningen af januar. Så hvis du har en indre dansetrold, så er det i dagene omkring den 26. og 28. januar, at danseskoene skal pudses af, når der bliver afholdt auditions i København.

Sponsoreret indhold