Nyheder25. april 2012

Vickie Jo: Besat af sin vægt

Dansemusen fortæller ærligt om kampen mod formerne
I mange år var Vickie besat af at holde sig tynd
I mange år var Vickie besat af at holde sig tynd
 Foto: All Over

I denne måned kan hele Danmark nyde danseren Vickie Jo's lækre krop. Som ny model for undertøjsfirmaet Fleur skal hun nok få sat gang i salget af lingeri.

Men faktisk havde den 30-årige Vickie Jo svært ved at fatte, at firmaet ville bruge hende. I årevis var hun besat af at tabe sig, fordi der i dansemiljøet var en mening om, at hun var for stor.

Læs også: Pivfrække Vickie Jo: Smider tøjet
I et ærligt interview med Ude og Hjemme fortæller Vickie Jo, hvordan hun som teenager ændrede sig fra at være en tynd splejs til en ung pige med former.
10 kilo røg der på - og det gik ikke ubemærket hen.

- Inderste inde var jeg klar over, at mine danselærere snart ville sige til mig, at jeg skulle tabe mig. Men alligevel blev jeg ked af det, da det skete. Pludselig kom der fokus på min vægt i stedet for, hvad jeg kunne som danser, siger Vickie Jo.

En årelang kamp mod kiloene gik i gang. Hun trænede og trænede og spiste kun ultra-sund mad. ALT drejede sig om at holde kroppen slank. Det blev en besættelse.

Læs også: Vickie Jo: Masser af knald

- Til sidst kunne jeg slet ikke slappe af. Det var egentlig det største problem. Jeg kunne ikke bare sætte mig ned, og jeg var oppe vildt mange timer, fordi jeg følte, jeg skulle være i gang.

Efter "Vild med dans"-pigen stoppede som elitedanser, begyndte hun langsomt at slappe af. Og det betød faktisk, at hun helt af sig selv tabte sig et par kilo. Og i dag er hun glad for sin krop. Heldigvis.

Læs hele interviewet. Klik her!

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/2ad203003123400cbfa49708480a5808.jpg


Vickie Jo i de nye undertøjsreklamer. Whau! (Foto: Fleur)


Sponsoreret indhold