Nyheder16. september 2016

Viaplay laver julekalender

Som den første streamingstjeneste er Viaplay klar med en egenproduceret julekalender til december
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/julemanden-zapper.jpg
 Foto: AOP

Hvert år håber børn og barnlige sjæle, at der kommer en ny julekalender. I år er det ikke bare en helt ny julekalender, men også en ny måde at se den på. 1. december i år har den nordiske streamingstjeneste Viaplay premiere på sin helt egen julekalender, ”Det store eksperiment”.

Julekalenderen handler om to børn, der vinder en opfinderkonkurrence. De bliver taget til fange af konkurrencens allerførste vinder, den skøre professor Primus. For at komme hjem til jul skal børnene lave 24 eksperimenter om kemi, musik, matematik og meget andet.

- Vi har humor, drama, spænding og sport i vores portefølje, der nu bliver fuldendt med vores første originalserie til det yngre publikum. Det er noget, vi længe har ønsket at gøre, da vi synes at der har manglet et format, som både er inspirerende og samtidig har en uddannende effekt på børnene. Med julekalenderen ændrer vi nu på det, og styrker samtidig vores position som den førende platform for danske kvalitetsproduktioner, siger Viaplays direktør, Jonas Karlén, i en pressemeddelelse.

Skuespillerne i ”Det store eksperiment” bliver offentliggjort senere.

Sponsoreret indhold