Mie om skilsmissen: - Vi vil altid være i hinandens liv

Mie Moltke og Lai Yde er ikke længere et ægtepar, men de vil stadig føle sig forbundet.

Mie Moltke og Lai Yde er ikke længere et ægtepar, men de vil stadig føle sig forbundet.

Foto: All Over

Efter sammenlagt otte års forhold, fire af dem som ægtefolk, har danseren Mie Moltke og Lai Yde valgt at lade sig skille

Her et døgn efter at parret annoncerede, at de var gået fra hinanden, taler danseren Mie Moltke og skuespilleren nu ærligt ud om de følelser, de går med efter bruddet fra hinanden.

Mie Moltke forklarer til Ekstra Bladet, at hun altid vil være tæt knyttet til sin tidligere ægtemand.

- Vi har stadig stor kærlighed til hinanden og det er heldigt, når det nu skal være. Jeg er lykkelig for, at Lai altid vil være en del af mit liv. Jeg har det ok efter omstændighederne. Men det er bare en ret sårbar situation lige nu, siger Mie Moltke til Ekstra Bladet.

Lai Yde forklarer på sin facebook-profil, at han deler samme opfattelse om forholdet og om bruddet fra sin tidligere hustru.

- Hold da op - sikke otte år - Hvor er jeg dog taknemlig for at have indgået i dette smukke, unikke og fantastiske forhold med den smukkeste og skønneste kvinde i verden! Vi har fået lov til at berige hinanden ekstremt - og står i dag større, stærkere og mere sanselige end vi stod før vi mødte hinanden. Hun har givet mig de bedste og kærligeste minder man kunne ønske sig - hun har elsket mig ubetinget - hun har givet mig muligheden for at gro, slå mig i tøjlerne, dumme mig, udforske verden, blive far, være mand, være en sølle mand, være en smuk mand - hun bakkede mig altid op og jeg er hende evigt taknemlig for denne unikke gave - som kun en kvinde med et stort, rent og ædelt hjerte kan give! Tak min skat! Skriver Lai Yde som en del af et længere indlæg på Facebook, som du kan læse i sin helhed HER.

Parret mødte hinanden til ”Vild med dans” i 2007, hvor amorinerne var i luften med det samme.

- I det tredje liveprogram skulle vi danse tango, og det var nok lige præcis den dag, vi begge to vidste, at vi var blevet meget mere end bare venner. Det var en aften, hvor alt klikkede mellem os, men uden at nogen vidste det. Tangoen er altid en meget passioneret dans, men vores tango var noget helt særligt, har Mie Moltke tidligere forklaret.

I 2011 fik parret sønnen Mio sammen.

Mie Moltke røg i sidste uge ud af ”Vild med dans”, hvor hun dannede par med sangeren James Sampson.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close