Nyheder10. februar 2018

Alberte om sit pludselige "X Factor"-exit: - Vi var uenige

I fredagens afsnit af ”X Factor” valgte en af deltagerne, Alberte, ganske overraskende at trække stikket og forlade talentprogrammet. Nu fortæller Alberte, at hun ikke følte, at hendes gruppe – der var sat sammen af Thomas Blachman – havde samme ambitioner. - Jeg synes slet ikke, at det gav mening. Tingene hang slet ikke sammen i mit hoved, siger Alberte
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/x_factor_6.jpg
 (Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR1)

Kort før at hun skulle optræde med sin nye gruppe i ”X Factor”, smed 18-årige Alberte noget af en bombe:

Hun ønskede at forlade programmet – til stor ærgrelse for dommer Thomas Blachman, der kort efter proklamerede, at der ingen gruppe var, hvis ikke Alberte ønskede at være med.

Nu uddyber 18-årige Alberte sin noget overraskende beslutning i talentprogrammet. Til DR fortæller hun, at hun følte, at gruppen – som var blevet skabt og sammensat af Thomas Blachman – ikke havde samme ambitioner for ”X Factor”-projektet.

- Da vi stod og øvede følte jeg pludselig en tomhed. Jeg synes slet ikke, at det gav mening. Tingene hang slet ikke sammen i mit hoved, siger Alberte til DR og tilføjer, at de fire piger i gruppen var uenige om, hvilken vej de skulle gå rent musikalsk.

- Det havde intet at gøre med pigerne rent personligt, og det lød jo også godt, når vi sang sammen. Men vi ville bare forskellige ting, og det fungerede ikke for mig. Det er svært at fuldende et projekt, som man ikke selv tror på, fortæller Alberte til DR.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/x_factor_6.jpg
 (Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR1)

Alberte, Olivia, Ida, Josefine i "X Factor". Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR

Selv om gruppen ikke ville få en billet videre i programmet, valgte de stadig at synge den sang, som de havde forberedt under deres tid i bootcampen. Det var en sang, som den talentfulde Alberte selv havde skrevet.

Den rørende sang – som gruppen sang til UG – rørte Thomas Blachman dybt, og det betyder meget for Alberte, der altså selv havde sammensat ordene i den rørende sang:

- Det rørte mig rigtig meget at se, hvordan vores sang påvirkede Blachman. Det er et kæmpestort skulderklap og nok det største kompliment, man kan få, at røre en mand som ham så meget, siger Alberte til DR.

Hun bliver altså ikke en del af de famøse ”X Factor”-shows, når de løber at stablen inden længe.

- Jeg ville ønske, at det havde fungeret med os i gruppen - det var mit højeste ønske, men når nu det ikke var sådan, så er jeg glad for, at jeg sagde stop, siger den talentfulde musiker til DR.

Sponsoreret indhold