Nyheder 3. marts 2017

Verdensstjerne gæster "X Factor"-finalen

Når finalen skydes i gang i ”X Factor” den 31. marts, bliver det med fornemt besøg. Selveste Ed Sheeran gæster nemlig finalen i det populære sangprogram
(Foto: Agnete Schlichtkrull/DR1)

Om mindre end en måned bliver spændingen udløst, når vinderen af ”X Factor 2017” skal findes. Og finaleshowet, der afholdes i DR Byen, bliver ikke kun indtaget af de håbefulde sangere i det populære sangprogram.

Traditionen tro har ”X Factor” også inviteret en vaskeægte verdensstjerne med, når finalen skal afvikles. Og i år er der tale om en rødhåret charmesolist, der med garanti vil sætte gang i finalefesten.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I dag har DR nemlig afsløret, at selveste Ed Sheeran gæster ”X Factor”-finalen, når den afholdes fredag den 31. marts.

(Foto: All Over)

Den britiske sanger, der for tiden er aktuel med sit tredje studiealbum '÷', er den pågældende weekend i Danmark, fordi han om lørdagen giver koncert i Jyske Bank Boxen i Herning.

Tidligere har stjerner som Robbie Williams og Take That gæstet den danske udgave af "X Factor".

Vinderen af dette års ”X Factor” vinder et træningsforløb med One Directions vokalcoach Helene Hørlyck, ligesom vinderen også får mulighed for at arbejde sammen med Michael Jackson og Madonnas producer Dallas Austin, som vil producere fire sange sammen med vinderen.

Herunder kan du se billeder af dette års deltagere i "X Factor":

X Factor 2017 (deltagere til liveshows)

Sponsoreret indhold