Nyheder 25. juli 2011

Verbale tæsk til Blærerøven

Mads Christensen i strid modvind efter sin Utøya-klumme
Af af
Blærerøven mener, at de unge socialdemokrater på Utøya burde have forsvaret sig selv
Blærerøven mener, at de unge socialdemokrater på Utøya burde have forsvaret sig selv
Foto: All Over

Danmarks største blærerøv har fået store dele af den danske befolkning på nakken, efter at han i en klumme i Ekstra Bladet gav udtryk for, at de unge mennesker på Utøya burde have overmandet drabsmanden.

- Hvorfor er der ingen, der har kastet sig over ham i ildpauserne og givet ham et uskadeliggørende gok i nøden med en pind? undrer Mads Christensen sig i klummen, før han konkluderer, at det skyldes vores kultur, der fortæller os, at vi hellere skal vende den anden kind til end at tage kampen op.

Det er ord, der har fået nettets brugere helt op i det røde felt. På B.T.dk bliver Blærerøven kaldt både dumsmart, følelseskold og respektløs.

- Det har ikke været min hensigt at såre nogen, og jeg beklager, hvis det er sket. Jeg laver den her klumme en gang om ugen, og min ambition var blot at fremføre et synspunkt, der ikke har været fremme i dækningen af den her sag endnu, forklarer Mads Christensen til B.T og uddyber:

- Når man zapper rundt og læser netaviserne, er der jo enighed om, at det er helt forfærdeligt for ofrene, og det er det selvfølgelig også. Men jeg kommer så med en skarpere betragtning, som har at gøre med sindelaget i vores del af verden - at vores kultur er sådan, at ingen tager affære, når sådan en mand går amok. Det ville da være klædeligt, hvis der blev grebet ind over for ham, ligesom vi så det på Flight 93 den 11. september 2001, hvor flypassagerer overmandede terroristerne, selv om de havde våben, mener Mads Christensen, som selv har baggrund i militæret.

Sponsoreret indhold