Nyheder16. december 2013

Velkommen til virkeligheden, Suzanne Bjerrehuus

Den bramfrie forstads-frue er rystet over sit møde med den offentlige trafik
Suzanne Bjerrehuus har taget bussen for første og sodste gang
Suzanne Bjerrehuus har taget bussen for første og sodste gang
 Foto: All Over


Virkeligheden uden for de fine forstæder kan være hård og brutal. Det opdagede Hellerup-fruen Suzanne Bjerrehuus på sin egen krop, da hun lod bilen stå derhjemme og tog bussen til centrum af København for at købe julegaver.

Se, hvilken kendis sexliv, Bjerrehuus misunder

- Det gør jeg aldrig igen, skriver hun i en klumme i dagens udgave af Ekstrabladet.

Turen med bussen ind til Magasin gik ellers glimrende, men da den blonde farmor skulle have sine lange ben med det offentlige transportmiddel hjem igen, udspillede der sig et sandt mareridt for hende.

Suzanne Bjerrehuus raser over tyve

- Klokken 17.05 stod vi 18 frysende mennesker ved stoppestedet i Bredegade og ventede på bus 1A mod Østerport, Trianglen og Hellerup. Efter køreplanen var der seks minutter mellem hver bus. Klokken 17.27 kørte en fuldstændig proppet bus lige forbi os uden at standse. Hende ved siden af mig stod med sin iPhone i hånden uden at turde trykke køb af et klip. 'Man ved aldrig, om bussen kommer', sagde hun. Sådan lyder den rystede Suzanne Bjerrehuus' grufulde beretning fra stoppestedet.

- Vi stod som sild i en tønde, da bussen endelig dukkede op, fortæller hun chokeret.

Ved Hellerup Station blev den frygtelige virkelighed for meget for Suzanne, og hun skyndte sig at tage sine lange stænger på nakken og flygte hjem bag sine trygge villavægge.

Suzanne råber og skriger

- Jeg kunne se, at jeg skulle stå og vente 25 minutter for at komme et par stop videre mod Klampenborg for at nå min bopæl i Hellerups udkant. Så gav jeg op og marcherede de sidste to kilometer hjem.


Sponsoreret indhold