Nyheder18. februar 2019

Velkommen til det nye sh.dk

I dag lancerer vi et helt nyt nyhedssite til dig.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/nyt-logo.jpg
 Foto: SE og HØR

Fremover er sh.dk stedet, du skal besøge, hvis du vil vide mere om det alt det, vi taler om.

Alle de historier, I deler, når I mødes i kantinen, på cafeen eller derhjemme over køkkenbordet. Alt det, der får dig til at sige, "har du hørt?" og "kan det virkelig passe?".

Hos os bliver du polstret til at kunne snakke med – det garanterer vi.

Lige som før vil vi være de stærkeste, når det kommer til underholdning.

Vi er først med alle historierne om alle de kendte, vi ser i fjernsynet. Det er os, der har afsløringer og den rigtige version, når kongehuset er på spil, og det er hos os, du får alt det nye om både danske og internationale stjerner. Alt det, I kender fra SE og HØR.

Men, når vi nu kalder det nye site for SH.DK, så skyldes det, at vi fra nu af er meget mere end bare SE og HØR.

For også ved de mest spektakulære kriminalhistorier har vi nu tænkt os at markere os, hvad enten de foregår i Danmark eller ude i den store verden. Med en redaktion dedikeret til at levere de vigtigste og mest spændende detaljer fra de sager, som samler danskerne i fascination, forargelse eller slet og ret nysgerrighed.

For på SH.DK er vi ikke flove over at kalde os nysgerrige. Vi vil gerne være leverandør af alt det, I taler om. Underholdning, royale historier, kendisafsløringer og kriminalstof – og der kommer løbende mere til.

For vi har skruet op for indholdet, op for tempoet og op for antallet af historier, så du ikke længere har en grund for ikke bare at komme igen og igen. For SH.DK har alt det, vi taler om. Og tænk, hvis du gik glip af noget…

Sponsoreret indhold