Nyheder11. april 2023

Vejrskifte på vej: Her nærmer temperaturen sig 18 grader

Skal man tro TV 2's vejrprofeter, så venter der lunere temperaturer lige om hjørnet
Der bliver rig mulighed for at nyde en bog på en bænk i solen, når forårsvejret ifølge TV 2 Vejret vender tilbage i næste uge. nbsp;
Der bliver rig mulighed for at nyde en bog på en bænk i solen, når forårsvejret ifølge TV 2 Vejret vender tilbage i næste uge.
 Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

Mens påskevejret viste sig fra sin bedre side, så startede hverdagen ualmindeligt gråt og vådt ud.

Men skal man tro TV 2 Vejret, så er der et vejrskifte på vej, og det er et af de bedre.

Således spår tv-kanalens vejrprofeter, at termometeret i næste uge kan nærme sig de magiske 20 grader.

Men som i eventyret må vi varmehungrende danskere så grueligt meget igennem, før det ender lykkeligt.

Således skal vi have overstået flere dage med regn og lavere temperaturer, før varmegraderne og solskinstimerne rammer os.

Ifølge TV 2 Vejret bliver det især onsdag, der bliver præget at langvarigt regnvejr, og til B.T. fortæller DMI's vagthavende meteorolog Pernille Hansen, at der de næste dage venter en halv til en hel måneds regn.

Det er først på søndag, vejret bliver mere stabilt og varmere, og således siger TV 2 Vejrets prognoser, at tirsdag i næste uge kan byde på op til 18 grader.

Det er et højtryk fra Rusland, der lægger sig nær Danmark, som bringer sol og varme med sig. Ifølge langtidsprognoserne bliver højtrykket hængende, og vi kan dermed se frem til sol og nærmest ingen vind – og altså omkring 20 grader lokalt senere i næste uge.

Sponsoreret indhold