Nyheder12. februar 2008

”VARM PÅ IS”: FIASKO-PROGRAM

TV2 må erkende, at deres fredagsunderholdning ikke hitter blandt seerne. Kanalen tager nu konsekvensen og flytter programmet en time
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-danmark/varm-paa-is-stort-jpg.jpg

Kampen om seerne fredag aften i primetime har længe været en indædt dyst mellem de to konkurrerende kanaler TV2 og DR1. Med programmer som "Scenen er din" og "Vild med dans" har TV2 dog ligget overlegent i spidsen.

Det seneste skyts i TV-krigen hedder "X Factor" og "Varm på is" - begge programmer sendes selvfølgelig klokken 20.00 fredag aften. Men med skøjtekonkurrencen må TV2 se sig slået af den gamle kanal i nye lokaler i Ørestaden. Sidste fredags seertal taler for sig selv: "X Factor" 1.300.000 seere, mens kun 588.000 slog over på "Varm på is".

Nu tager TV2, med underholdningschef Gitte Madsen i spidsen, ydmyget konsekvensen af deres fredagsfiasko og flytter "Varm på is" til klokken 21.00.

- Nu får vi jo en ærlig chance for at starte vores program, uden at "X Factor" er på. Det tror jeg bestemt kommer til at hjælpe på vores seertal. Der er ikke nogen tvivl om, at vi fik en olfert af seerne. Selvfølgelig er det at tage et nederlag til efterretning, men det er ikke at resignere. At resignere ville være at lade som ingenting, siger TV2's underholdningschef Gitte Madsen til Ekstra Bladet.

Sponsoreret indhold