Nyheder28. april 2021

Vandt milliongevinst: Konen troede, han ville skilles

Forestil dig, at manden ringer hjem med en alvorlig mine. Du tror, han vil skilles, men i stedet er du og han lige blevet over 3 millioner kroner rigere
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lotto_3.jpg
 (Foto: Danske Spil)

Sommetider kan det betale sig at reagere på sin mavefornemmelse.

For en mand i 40’erne fra Frederiksberg blev det i hvert fald indbringende, da han en morgen på vej på arbejde fik en pludselig indskydelse:

Han måtte have en Vinkinglotto-kupon på vejen på job.

Det fortæller han i en pressemeddelelse sendt ud af Danske Spil.

- Jeg havde siddet i min coronaboble, som vi alle vist kender til. For en kort bemærkning var jeg blevet kaldt ind på mit arbejde og på vejen var der bare et eller andet, der sagde mig, at jeg skulle købe en kupon. Jeg ved godt, at det lyder helt skørt, men jeg drejede bare instinktivt ind på tanken, fortæller han, før han fortsætter:

- Da jeg kom ind, var der igen noget i mig, der sagde, at jeg skulle købe til trækningen på Vikinglotto, for jeg syntes at have hørt, at sandsynligheden for at vinde en stor gevinst på netop det lotteri er størst.

Vidste bare, det var mig

3.145.604 kroner lød gevinsten, men det var først flere dage senere, da vinderen blev efterlyst på facebook, at manden vidste, at han nu var millionær.

- Jeg vidste bare, at det var mig. Men jeg tjekkede selvfølgelig kuponen alligevel. Og så var der altså gevinst. Jeg var helt målløs, siger han.

Herefter ringede han hjem til konen, som han bad komme hjem – der var noget, han gerne ville tale med hende om.

- Jeg tilføjede selvfølgelig, at det var noget godt. Men det hørte hun vist ikke, for hun spurgte chokeret, om jeg ville skilles. Det kunne jeg bestemt afkræfte, lyder det fra manden.

- Hun blev selvfølgelig glad – også for at det ikke handlede om skilsmisse.

Holder det hemmeligt

Parret, der har tænkt sig at bruge pengene på at få en lukrativ luns af et brandhedt boligmarked, har ikke tænkt sig at fortæller nogen i omgangskredsen om millionerne på kontoen.

Heller ikke engang deres nærmeste familie eller deres børn.

- Det ser vi ingen grund till. Gevinsten kommer ikke til at forandre vores hverdag som sådan, da vi jo stadigvæk skal arbejde. Og vi gider ikke, at folk skal tro, at vi har bagdelen fuld af penge, fortæller manden, som dog oplyser til slut, at han har tænkt sig at tage konen med på Michelinrestauranten Noma en tur.

Sponsoreret indhold