Nyheder9. december 2017

"Mads & Monopolet" afbrudt: Vært overrasket med fornem pris

For åbne mikrofoner fik radioværten Mads Steffensen overrakt Krygerprisen under "Mads & Monopolet".
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mads_steffensen-web0.jpg
 Foto: Mikael Rieck

"Skal jeg tage på herretur til Frankrig, selv om min kones terminsdato er lige der omkring? Kan vi bede vores gæster om at tage skoene af indenfor? Jeg har kysset med min venindes ekskæreste - skal jeg sige det til hende?"

Siden 2003 har Mads Steffensen stået i spidsen for "Mads & Monopolet", hvor tre kendte personligheder diskuterer lytternes dilemmaer.

Er du midt i et gave-dilemma? Så få gave-hjælp her.

Lørdag formiddag fik den 47-årige værtsveteran overrakt Krygerprisen, som gives til en DR-radiomedarbejder, der har gjort en enestående indsats for radiomediet.

For åbne mikrofoner brød DR's radiochef, Gustav Lützhøft, pludseligt ind i studiet for at overraske og overbringe Mads Steffensen hæderen, som foruden prisen også består 25.000 kroner.

- Du tryllebinder lytterne med din stemme og din personlighed, og du får samtidig det bedste ud af Monopolets deltagere, sagde Gustav Lützhøft blandt andet til Mads Steffensen og tilføjede:

- Og ikke nok med det. Du har også været med til at vise nye veje for radioen ved at udvikle "Mads & Monopolet" til nu ikke blot at være Danmarks største radioprogram, men nu også at være Danmarks ubestridt største podcast. Du er på alle måder en institution i dansk radio. Du er en enestående radiovært, lød hædersbegrundelsen.

Artiklen fortsætter under billedet.

Det var en bevæget Mads Steffensen, der modtog ordene og Krygerprisen, som han kan sætte op side om side med blandt andet Radioprisen, en Zulu Awards og Ekstra Bladets "Gyldne mikrofon".

- Den er jeg rigtig glad for. Når man ser på, hvem der har fået den før, er det Champions League inden for radiofolk. Jeg er virkelig tilfreds med at være med på det A-hold, lød det fra Mads Steffensen.

Radioværten fik overrakt prisen, mens monopolet bestående af journalist Abdel Aziz Mahmoud, sangerinde Lina Rafn og politiker Ida Auken var ved at uddele T-shirten til dagens dilemma.

Krygerprisen er opkaldt efter Christian Kryger, som var en af radiopionererne inden for radioreportager. Sidste år gik Krygerprisen til holdet bag "Baglandet" på P1.

/ritzau/

Sponsoreret indhold