Nyheder28. april 2020

Vært om kæmpe online-koncert: - Det bliver helt fantastisk

På lørdag den 2. maj bliver der spillet op til fest, når Vi elsker 90'erne: Biggest Stay Home Party løber af stablen. Koncerten kan ses live her på SH.dk og en af aftenens værter Riffi Haddaoui er ikke i tvivl om, at der venter seerne en stor aften
https://imgix.seoghoer.dk/20190525_kh_bu6q2614.jpg
 Foto: Krestine Havemann

Noget nær årets fest løber på lørdag den 2. maj af stablen, når Vi Elsker 90'erne: Biggest Stay Home Party fyrer et brag af en livekoncert af i Forum i København.

Det store show bliver sendt live hjem til dig i stuen, og du kan feste med her på SH.dk fra klokken 20.00 til 22.00. Her kan du se legendariske navne som Twenty 4 Seven, Blå Øjne og Diskofil fyre deres største hits af.

Til at styre 90'er-festen står Dan Rachlin og Riffi Haddaoui, som de sidste par år også har været værter ved de store Vi Elsker 90'erne-fester rundt om i landet.

På lørdag byder det veloplagte makkerpar nok en gang velkommen til stor fest med velkendte toner. Og selv om det er fra et gabende tomt Forum, så bliver det stadig en fest, lover Riffi Haddaoui.

- Det bliver helt fantastisk. Vi er gået fra, at jeg kom på idéen for flere måneder siden, også er det ligesom bare vokset og vokset, også kommer klimakset på lørdag, når vi kan stå i legendariske Forum og præsentere de her artister. Det glæder jeg mig rigtig meget til, lyder det fra den ene vært ved den store online-koncert til SE og HØR.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/img_4562.png
 Foto: Vi Elsker 90'erne

Her ses en del at line-uppet til på lørdag (Foto: Vi Elsker 90'erne)

Selv om både værter og kunsterne glæder sig til igen at optræde, så er Riffi godt klar over, at det bliver en anderledes omgang, end de alle er vant til.

- Det bliver mærkeligt og underligt. Vi har jo trænet lidt på de her online-shows, hvor vi har siddet i hver vores ende af København, Dan og jeg. Nu skal vi for første gang længe sidde i samme rum – dog med corona-afstand. Så vi kommer lidt tættere på det, der sker derude om sommeren normalt, siger Riffi.

Unik følelse

Normalt bliver de store 90'er-shows afholdt ude i det danske land med et væld af festklare og farverige danskere, men skal man tro Riffi, så kan det godt lade sig gøre at skabe noget af den stemning, selv om publikum sidder hjemme i stuerne.

- Det bliver en underlig ting at prøve at skabe en stemning for så mange tusinde mennesker, der sidder derhjemme og skal have følelsen af, at de står derude på græsset, siger han og fortsætter:

- Folk skal se med, fordi der er et sammenhold og en samhørighed, der er helt unik blandt vores gæster. Man kan ikke undgå at blive glad, og der er så meget positivitet.

Indtil videre er her et udpluk af dem, der er blevet offentliggjort til at spille til Vi Elsker 90'erne: Biggest Stay Home Party på lørdag den 2. maj:

Chief One, Twenty 4 Seven, Cut'N'Move, Diskofil, Blå Øjne, Hit'N'Hide, Harske Hubbi, Dj Skoge og mange, mange flere. Du kan se koncerten live og GRATIS her på SH.dk klokken 20.00.

Sponsoreret indhold