Nyheder 7. december 2021

Vågner til chok: Marsvin giver sin ejer ufrivillig ny frisure

Amerikanske Gara Sullivan fik ufrivilligt en ny frisure af sit marsvin Dixie
Foto: TikTok / @garasullivan

Det er aldrig sjovt at vågne efter en brandert, men for amerikanske Gara Sullivan blev hovedpinen nok ekstra stærk, da hun dagen derpå så sig selv i spejlet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hendes pandehår var nemlig underligt kort og tjavset, og det viste sig at være en ganske overraskende frisør, der stod bag den nye frisure.

Gara Sullivan, der selv arbejder som frisør, opdagede til sin store skræk, at hendes marsvin Dixie havde været på spil. Den lille gnaver havde såmænd bidt sin ejermands pandehår af, mens hun lå på stuegulvet og sov sin brandert ud.

Beviset for marsvinets ugerning lå i stuen - her lå de aftyggede totter nemlig som bevis for Dixies han til at gnave i hårstrå.

- Dixie slugte dem ikke engang - hun efterlod dem bare. Jeg mærkede ingenting, jeg var helt væk. Det var aftenen før Thanksgiving, og jeg havde drukket ret meget, fortæller Gara Sullivan i TikTok-videoen, der er gået viralt og er blevet set over 8 mio. gange.

Den uheldige frisør og marsvineejer må nu gå rundt med en noget aparte frisure. Hun anslår selv, at der går op til et halvt år, før hendes hårpragt er tilbage til normalen.

Se videoen herunder:

Sponsoreret indhold