Nyheder20. februar 2014

Våd aften: Nicklas Bendtner på sexklub

Bolddrengen fejrede nederlag til Bayern München på klub
Af af
Nicklas Bendtner gik på sexklub efter nederlaget til Bayern München
Nicklas Bendtner gik på sexklub efter nederlaget til Bayern München
 Foto: Splash News



Så har Nicklas Bendtner igen gjort sig uheldig bemærket i de engelske medier. Denne gang med et besøg på en saftig klub i London, hvor fodboldstjernen bor til dagligt med kæresten Julie Zangenberg.

Natten til torsdag valgte boldjongløren således at "fejre" sin klubs 2-0 nederlag mod Bayern München på London-natklubben The Box - der blandt andet er kendt for at huse letpåklædte damer og arrangere sexshows.

Læs også: Zangenberg: Så romantisk er Nicklas
Det skriver engelske Daily Mail.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/33a903c999074b2aa513b1feb1365331.jpg



Nicklas Bendtner forlader The Box i London kl. halv fem og forsøger at undgå at blive fotograferet (Foto: Splash News)


Bendtner forlod den fashionable pub kl. halv fem om morgenen - aftenen forinden havde den danske landsholdspiller set sin klub blive tævet af Bayern München i den første af to kampe i dette års Champions Leages ottendedelsfinale.

Du kan se Bendtner forlade sexklubben på Daily Mails hjemmeside.

Læs også: Ballade-Bendtner amokI november sidste år var han igen på forsider af medierne i England, efter han havde forsøgt at sparke en dør op til et fitness-center. Efter den episode valgte bolddrengen at undskylde for sin opførsel på Instagram:

- Jeg undskylder over for alle naboer og har betalt alle omkostninger. Vi ødelagde ikke andet i bygningen. Sagen er nu lukket med politiet, og jeg fokuserer på aftenens kamp, skrev Bendtner på Instagram.

Sponsoreret indhold