Ups! Snakkede om Cameron Diaz' f***** på TV

Nikolaj Coster-Waldau snakkede løs om kvinders kønsdele på TV

Nikolaj Coster-Waldau snakkede løs om kvinders kønsdele på TV

Foto: All OverOm det var nervøsitet eller forfejlet dansk humor, er ikke til at vide. Men én ting er helt sikkert: skuespilleren Nikolaj Coster-Waldau kom på dybt vand, da han for nylig besøgte det amerikanske talkshow "Chelsea Lately".

Her rodede han sig nemlig ud i en pinlig snak om både den populære skuespillerinde Cameron Diaz' og danske kvinders kønsdele.

LÆS OGSÅ: Se Nikolaj Coster-Waldau kysse Cameron Diaz

- Du er med i en film med Cameron Diaz, som lige har besøgt showet, siger tv-værten Chelsea Handler til Coster-Waldau i et klip fra interviewet, der kan ses på E! Onlines hjemmeside.

- Ja, jeg hørte, at i talte om hendes vagina, siger den danske skuespiller.

- Ja, hun har sådan én, svarer talkshow-værten.

- Det ved jeg ikke noget om, siger han.

LÆS OGSÅ: Nikolaj Coster-Waldau bor i et skur


Måske ved Nikolaj Coster-Waldau ikke så meget om danske kvinders vagina, fordi han er gift med den grønlandske skønhed Nukaka (Foto: All Over)

LÆS OGSÅ: Hårdt brev til Nukaka: Din mand er dig utro

- Du er fra Danmark, har alle kvinder der ikke kvindelige kønsdele?, spørger tv-værten dernæst.

- Jeg vil ikke konkludere noget, men det tror jeg, at de har. Men altså, man kan aldrig vide det. Jeg kan huske, da jeg var 16 år gammel, der var jeg på et diskotek og så den her virkelig smukke pige. Men jeg fandt ud af senere, at det var en fyr, siger Coster-Waldau, der dog ikke afslører hvordan, han fandt ud af det.

- Var det i Danmark? Ja, sådan noget sker vist tit der, ikke sandt, siger tv-værten, mens Nikolaj Coster Waldau bekræfter.

Se det pinlige interview med Nikolaj Coster-Waldau her.

LÆS OGSÅ: Nikolaj Coster-Waldau skyld i TV-sammenbrudUdvalgt til dig
Fra forsiden
Close